Κεδίκογλου: Δεν θα πέσει η κυβέρνηση για την ΕΡΤ

Εκτιμά πως «θα βρεθεί κοινή γλώσσα με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ» αύριο

Κεδίκογλου: Δεν θα πέσει η κυβέρνηση για την ΕΡΤ

Στην εκτίμηση ότι «δεν θα πέσει η κυβ��ρνηση για την ΕΡΤ» και πως «θα βρεθεί κοινή γλώσσα με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση» προχώρησε ο Σίμος Κεδίκογλου.

«Ο πρωθυπουργός έχει τονίσει επανειλημμένα ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη θητεία της» ξεκαθαρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα της ΕΡΤ τονίζει ότι έπρεπε να γίνει η επανεκκίνηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης: «Οι Έλληνες αξίζουν μια καλύτερη, πλήρως ανταποδοτική, κατοχυρωμένα ανεξάρτητη, σύγχρονη δημόσια ραδιοτηλεόραση».

Σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου, η απόφαση είχε ληφθεί νωρίτερα αλλά «ανακοινώθηκε την περασμένη Τρίτη γιατί έπρεπε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις των μαθητών στα γενικά μαθήματα». Όπως προσθέτει, «πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί το ακριβές χρονοδιάγραμμα για τη ΝΕΡΙΤ».

Απαντώντας, τέλος, στις καταγγελίες εργαζομένων της ΕΤ3 ότι και ο ίδιος έκανε προσλήψεις, δήλωσε πως οι συγκεκριμένες προσλήψεις «αφορούσαν διαδικασίες ανανέωσης συμβάσεων που είχαν αποφασιστεί πριν αναλάβει η κυβέρνηση», ενώ για τις προσλήψεις στην Αθήνα δήλωσε πως υπήρχαν αντικαταστάσεις σε συμβούλους και προσωπικό ειδικών καθηκόντων και πως σε κάθε περίπτωση ο αριθμός τους περιορίστηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top