Φλέρταρε με τον Κασιδιάρη και απολύθηκε από την Βουλή

Έφυγε από το γραφείο πρώην υφυπουργού η σέξι 24χρονη

Με... την δουλειά της πλήρωσε το 24χρονο μοντέλο Έλενα Κωνσταντινίδου το love story με τον Ηλία Κασιδιάρη, καθώς πριν από λίγες μέρες απολύθηκε από το γραφείο του πρώην υφυπουργού Υγείας!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η σέξι καλλονή -που έχει και τον τίτλο της Μις Τουρισμός η κα. Κωνσταντινίδου εργαζόταν στη Βουλή ως γραμματέας του βουλευτή Πιερίας της ΝΔ, Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Η αρχή του... τέλους φαίνεται πως γράφτηκε στις 31 του Μαΐου που μας πέρασε: φορώντας κολάν και μπουστάκι, η 24χρονη συνόδευσε τον αδερφό του Ηλία Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Γύθειο, όπου μίλησε ο βουλευτής, με τον οποίο και πέρασε το Σαββατοκύριακο!

apolisi.jpgΑπό καστανή ξανθιά, από το Κολωνάκι στο Γύθειο, από τη Νέα Δημοκρατία στη Χρυσή Αυγή και από την Βουλή στην ανεργία, πέρασε η Έλενα, που γνώρισε τον «σκληρό» Ηλία στους διαδρόμους της Βουλής, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το φλερτάκι το «πλήρωσε» με την δουλειά της η «εκρηκτική» 24χρονη, καθώς απολύθηκε από το γραφείο του πρώην υφυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, η εμπιστοσύνη του στην συνεργάτιδά του κλονίστηκε από τη σχέση της με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, για τον κ. Κωνσταντόπουλο υπήρχε θέμα ασυμβίβαστου, καθώς ένα πρόσωπο που βρίσκεται καθημερινά στο γραφείο του και λαμβάνει γνώση σοβαρών υποθέσεων, αρχειοθετώντας σημαντικά έγγραφα, δεν μπορεί να διατηρεί σχέση με ένα πολιτικό του αντίπαλο και, ειδικά, βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Συνεργάτης του βουλευτή της πρότεινε να μετακινηθεί στο γραφείο της Κατερίνης, η Έλενα, όμως, αρνήθηκε! Μάλιστα, φαίνεται να αντέδρασε όταν κατάλαβε τον λόγο της απόλυσης της. «Με απολύετε επειδή είμαι φίλη του Κασιδιάρη;», ρώτησε!

Η 24χρονη ζήτησε και παρέμεινε στα καθήκοντά της μέχρι το τέλος Μαΐου, ενώ στη συνέχεια ο πρώην υφυπουργός, με έγγραφό του, γνωστοποίησε στη Βουλή την διακοπή της συνεργασίας τους, «μετά από άτακτη καταγγελία μου», όπως αναφέρει.

Πλέον, η Έλενα εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς της στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, ενώ επιβεβαίωσε σε φιλικά της πρόσωπα πως love story με τον Ηλία Κασιδιάρη... υπάρχει!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top