Χρυσή Αυγή: Αν τολμούν, ας κάνουν εκλογές οι 3 αρχηγίσκοι!

«Η Χρυσή Αυγή θα λάβει ποσοστό άνω του 15% και θα είναι πανίσχυρη»

Χρυσή Αυγή: Αν τολμούν, ας κάνουν εκλογές οι 3 αρχηγίσκοι!

Να κηρύξουν πρόωρες εκλογές αν τολμούν καλεί η Χρυσή Αυγή τους 3 πολιτικούς αρχηγούς, αποκαλώντας τους μάλιστα «αρχηγίσκους».

Σε ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή τονίζει πως οι τρεις αρχηγοί «γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή θα λάβει ποσοστό πολύ υψηλότερο από το 15% που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις και θα είναι πλέον πανίσχυρη. Την ίδια ώρα ΝΔ και Σύριζα παραπαίουν, τα δεκανίκια του Σαμαρά (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) είναι με το ένα πόδι εκτός βουλής, και τα λοιπά αποκόμματα (ΑΝΕΛ, ΚΚΕ) τελούν υπό διάλυση. Ας αφήσουν λοιπόν τα πολλά λόγια και ας δώσουν τον λόγο στον λαό, που είναι έτοιμος να θέσει την ταφόπλακα στο διεφθαρμένο πολιτικό τους σύστημα».

Αναφορικά με το θέμα της ΕΡΤ, η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για «σίριαλ που έχει κουράσει την ελληνική κοινωνία, η οποία καταρρέει και αιμορραγεί». Παράλληλα, τονίζει πως «είναι πρόκληση να παρουσιάζουν την ΕΡΤ ως μείζον θέμα μέσα στο χάος των χιλιάδων αυτοκτονιών, των εκατομμυρίων ανέργων και της διαλυμένης μας οικονομίας».

«Ο ελληνικός λαός απαιτεί μία πραγματικά εθνική ραδιοτηλεόραση, που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εξασφαλίσει: Μία ραδιοτηλεόραση μακριά από πολιτικά συμφέροντα, χωρίς χρυσοπληρωμένα κομματόσκυλα, που θα λέει την Αλήθεια στους Έλληνες πολίτες» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top