Νέα Δημοσκόπηση:Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ-Καταλληλότερος ο Σαμαράς μετά τον ΚΑΝΕΝΑ

"ΟΧΙ" στο κλείσιμο της ΕΡΤ λέει η πλειοψηφία

Νέα Δημοσκόπηση:Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ-Καταλληλότερος ο Σαμαράς μετά τον ΚΑΝΕΝΑ

​Προβάδισμα 2,5 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση της VPRC που έγινε για λογαριασμό του ιστοτόπου tvxs.gr .

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα της VPRC στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

-ΝΔ 26,5%

-ΣΥΡΙΖΑ:29%

-ΠΑΣΟΚ: 7%

-Ανεξάρτητοι Ελληνες: 6%

-Χρυσή Αυγή: 14%

-ΔΗΜΑΡ: 4,5%.

-ΚΚΕ 7%

-Αλλο κόμμα: 6%

prothesi.jpg

Δαγκωτό.... ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταλληλότερος πρωθυπουργός παραμένει ο «κανένας» λαμβάνοντας το συντριπτικό ποσοστό 60,2%. Ο νυν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λαμβάνει ποσοστό καταλληλότητας 15,4% , ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας λαμβάνει 9,2%. Αναλυτικότερα:

prothipourgos.jpg

"Μην κλείνετε την ΕΡΤ"

Παράλληλα, η συγκεκριμένη έρευνα έδειξε ότι η πλειοψηφία των πολιτών και συγκεκριμένα το 67% τάσσεται κατά της κυβερνητικής απόφασης για «λουκέτο» στην ΕΡΤ. Το 27%δηλώνει ότι συμφωνεί, ενώ "Δεν Γνωρίζω" απαντά το 3% των πολιτών.

louketo.jpg

Διαφωνούν με τις ιδιωτικοποιήσεις οι πολίτες


Σε μεγάλα ποσοστά οι πολίτες διαφωνούν με τ��ς ιδιωτικοποιήσεις σημαντικών για τη χώρα δημόσιων επιχειρήσεων.

idiokitikpoiiseis.jpg


Αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΡΤ το 59% μάλλον διαφωνεί, ενώ το 31% μάλλον συμφωνεί. Το 9% απάντησε Δεν Γνωρίζω ενώ το 1% δεν απάντησε στην ερώτηση.

Αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση των ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ το 64% των πολιτών μάλλον διαφωνεί, το 23% μάλλον συμφωνεί. Δεν Γνωρίζω απαντά το 12% ενώ το 1% των ερωτώμενων δεν απάντησε. Την ίδια ώρα, το 56% μάλλον διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, το 56% μάλλον συμφωνεί ενώ το 10% απάντησε Δεν Γνωρίζω. Το 1% δεν απάντησε στην ερώτηση.

Αναφορικά με τις ιδιωτικοποιήσεις περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους (τουριστικού ενδιαφέροντος) το 59% μάλλον διαφωνεί ενώ το 29% μάλλον συμφωνεί. Δεν Γνωρίζω λέει το 11%. Το 1% δεν απάντησε στην ερώτηση.Αναφορικά με τον ορυκτό πλούτο της χώρας (Σκουριές/εξόρυξη χρυσού Χαλκιδικής/Πετρέλαια) το 59% των πολιτών μάλλον διαφωνεί με την εκμετάλλευση από ιδιώτες, το 29% μάλλον συμφωνεί, ενώ το 12% απάντησε Δεν Γνωρίζω.

Τέλος, αναφορικά με τις ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων και λιμανιών το 51% των πολιτών δηλώνει ότι μάλλον διαφωνεί, το 37% μάλλον συμφωνεί ενώ το 11% απαντά Δεν Γνωρίζω. Το 1% δεν απάντησε στην ερώτηση.

Πάμε λάθος... λέει η πλειοψηφία

topio.jpg

Στην ερώτηση αν τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε σωστή ή λάθος κατεύθυνση, το 75% απαντά σε λάθος κατεύθυνση και μόλις το 13% απαντά σε σωστή.

Ανικανοποίηση και δυσαρέσκεια

Το 86% δηλώνει δυσαρεστημένο από τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χώρας, ενώ μόλις το 13% δηλώνει ικανοποιημένο. Από το 86%, το 63% δηλώνει καθόλου ικανοποιημένο, ενώ το 23% λίγο ικανοποιημένο.

ikanopoisiis.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top