Της Κακομοίρας….. Με Κουίκ και Βενιζέλο!

Συγκροτήθηκε σε σώμα η εκτελεστική επιτροπή των ΑΝΕΛ

Της Κακομοίρας….. Με Κουίκ και Βενιζέλο!

​Με τον Κώστα Χατζηχρήστο και το ρόλο του ως Ζήκο στην ταινία "Της Κακομοίρας" παρομοίασε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ με αφορμή τη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την ΕΡΤ.

«Είπε, πράγματι, βαριές κουβέντες απευθυνόμενος προς το Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά μέχρι εκεί. Μου θύμισε τον Κώστα Χατζηχρήστο στην ταινία “Ζήκος ο Μπακαλόγατος”, ο οποίος στην πιο χαρακτηριστική σκηνή έλεγε “βαστάτε με μην τον βαρέσω”» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κουίκ και κατηγόρησε τον κ.Βενιζέλο πως δεν είπε κουβέντα για το ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος «έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τις αθρόες υπογραφές Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου».

Σημειώνεται ότι χθες, σε έκτακτη σύγκλησή της, η ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποφάσισε ομόφωνα την κατάθεση πρότασης νόμου, με ένα μόνο άρθρο, για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, «λόγω απώλειας της δεδηλωμένης, με την υπογραφή των 18 βουλευτών, καλώντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης που διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης, να στηρίξουν την πρόταση μομφής».

Συγκροτήθηκε σε σώμα η εκτελεστική επιτροπή των ΑΝΕΛ

Εν τω μεταξύ, σήμερα Πέμπτη συγκροτήθηκε σε σώμα η Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Κα��ατέθηκε πολιτική εισήγηση και έγινε ανταλλαγή απόψεων των μελών.

Αποφασίστηκε:

1. Εβδομαδιαία σύγκληση του οργάνου.

2. Η διεξαγωγή εσωκινηματικών εκλογών μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2013 σε όλες τις Συντονιστικές Επιτροπές του Κινήματος. Οι εγγραφές νέων μελών με δικαίωμα ψήφου λήγουν στις 10 Αύγουστου 2013.

3. Οι Συντονιστικές Επιτροπές μετατρέπονται σε Επιτροπές Εκλογικού Αγώνα εντός της περιοχής πολιτικής ευθύνης τους.

Φωτο προϊόν PhotoShop

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top