"Ανοίξτε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τη δημόσια ραδιοτηλεόραση"¨

"Είναι κοινωνικό αγαθό.Πρέπει να ανήκει στον λαό" είπε ο γγ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας

"Ανοίξτε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τη δημόσια ραδιοτηλεόραση"¨

​Την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που κλείνει την ΕΡΤ ζήτησε για ακόμη μια φορά ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, ο γγ του ΚΚΕ ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως το κόμμα του είναι παρόν και θα συνεχίσει τον αγώνα για το άνοιγμα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

«Το ΚΚΕ είναι παρόν. Ζητάμε την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Ζητάμε να ανοίξει εδώ και τώρα η δημόσια ραδιοτηλεόραση. Είναι κοινωνικό αγαθό, ανήκε, πρέπει να ανήκει στον λαό. Από αυτήν την άποψη του ΚΚΕ θα συνεχίσει να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες και στα πλαίσια της Βουλής, αλλά κυρίως στο κίνημα, σε συντονισμό με τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η νίκη τελικά θα είναι των εργαζομένων, χρειάζεται γι' αυτό καθημερινή πάλη σκληρή, συμπόρευση με την Λαϊκή Συμμαχία, συμπόρευση με το ΚΚΕ» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.
Τέλος, ο κ.Κουτσούμπας κατήγγειλε τον «συνεχιζόμενο κυβερνητικό αυταρχισμό ενάντια στον 902 και σε όσα μέσα προβάλλουν τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ».

Βίντεο ΑΝΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top