Για «στημένη επιχείρηση δολοφονία��» του κάνει λόγο ο Άκης!

«Κείμενο σκοπιμοτήτων το κατηγορητήριο μου» - «Χειραγωγήθηκε η Βουλή»

Για «στημένη επιχείρηση δολοφονίας» του κάνει λόγο ο Άκης!

Για «στημένη επιχείρηση δολοφονίας» σε πολιτικό, προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο έκανε λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε με υψηλούς τόνους στο πόρισμα της προκαταρκτικής της Βουλής, το οποίο αναγνώστηκε, κάνοντας λόγο για παρανομία και χειραγώγηση του Κοινοβουλίου: «Το κατηγορητήριο της Βουλής είναι ένα κείμενο σκοπιμοτήτων, με το οποίο επιδιώκεται ένας υπουργός να διωχθεί και να καταδικαστεί στο πλαίσιο της κάθαρσης που ήθελαν το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ, που χειραγώγησαν το Κοινοβούλιο για να παρανομήσει. Παρανόμησαν σκοπίμως».

Απαντώντας σε ερώτηση της εισαγγελέως, ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι δεν κάνει διαμαρτυρία αλλά καταγγελία και σημείωσε: «Το πόρισμα κατασκευάστηκε από ιδιωτικό σοβαρό νομικό γραφείο της Θεσσαλονίκης, κατ' εντολήν του Μάρκου Μπόλαρη και ήρθε στην περιορισμένων δυνατοτήτων επιτροπή της Βουλής».

«Το ψεύδος θα αποδειχθεί» κατέληξε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

«Δεν δικάζουμε με εντυπώσεις. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη την έρευνα του κατηγορητηρίου» σχολίασε ο πρόεδρος του δικαστηρίου Χρήστος Κατσιάνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top