Ζητά να παραταθεί κατά δύο μήνες η Προανακριτική ο Παπακωνσταντίνου!

«Είναι 19.400 σελίδες η δικογραφία και δεν προλαβαίνουμε να την επεξεργαστούμε»

Παράταση τουλάχιστον άλλων δύο μηνών στις διεργασίες της Προανακριτικής ζητά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Με έγγραφο που απέστειλε η υπεράσπιση του πρώην υπουργού στο προεδρείο της Επιτροπής, τονίζει ότι είναι αδύνατη η επεξεργασία του συνολικού όγκου των εγγράφων της δικογραφίας (ανέρχονται σε 19.400 σελίδες) εντός 7 επτά ημερών.

Ο νέος δικηγόρος του κ. Παπακωνσταντίνου είχε πρωτοπαρουσιαστεί στην Επιτροπή στις 10 Ιουνίου, ενώ η λήξη των εργασιών της έχει οριστεί στις 17 Ιουνίου, σύμφωνα με τον κ. Μαρκογιαννάκη.

Όπως τονίζει στο έγγραφο του, ο δικηγόρος Παναγιώτης Βασιλακόπουλος πρέπει να δοθεί μια εύλογη προθεσμία για να εξεταστεί ολόκληρη η δικογραφία, ζητώντας διορία δύο μηνών έως τις 10 Αυγούστου.

Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι το CD που του δόθηκε αντί να περιλαμβάνει την διενεργηθείσα πραγματογνωμοσύνη περιείχε ειδική εφαρμογή για την παρουσίασή τους και ζητά να του δοθεί αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ, τόσο εκείνης που είχε και παρέδωσε ο Ευάγγελός Βενιζέλος όσο και της νέας που ήρθε από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.

Δείτε τα σχετικά έγγραφα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top