Ο Κουτσούμπας ρίχνει μαύρο στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ

"Αρχή ενός νέου κατήφορου οι εξελίξεις"

Ο Κουτσούμπας ρίχνει μαύρο στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ

​Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το κλείσιμο της ΕΡΤ εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από τη Λάρισα.

«Καταγγέλλουμε το λουκέτο στη δημόσια ενημέρωση. Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό, το γεγονός ότι η κυβέρνηση δημιουργεί προβλήματα στη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ .Ήδη σήμερα καταθέσαμε στη Βουλή τροπολογία για την κατάργηση της κατάπτυστης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου» είπε.

Ο κ.Κουτσούμπας εκτίμησε πως «πρόκειται για την αρχή ενός νέου κατήφορου», τονίζοντας πως μετά την ΕΡΤ θα ακολουθήσουν «τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (πρώην ΠΥΡΚΑΛ και ΕΒΟ), που είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε όπλα, οπλικά συστήματα, πυρομαχικά που κατασκευάζονται στην Ελλάδα»

«Το κλείσιμό τους, η απαλλαγή τους από μεγάλο μέρος του προσωπικού, η παράδοση σε μονοπώλια, θα έχουν σοβαρές συνέπειες στην άμυνα της χώρας και στην υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της» πρόσθεσε ο κ.Κουτσούμπας

«Πρέπει να σημάνει συναγερμός» τόνισε ο γγ του ΚΚΕ , κατηγορώντας παράλληλα και την αξιωματική αντιπολίτευση για τη στάση της .

«Όλοι μαζί παίζουν το παιχνίδι της παραπλάνησης του ��αού ότι μέσα από την όποια "ανάκαμψη" θα υπάρχει και γι' αυτόν ένα ξεροκόμματο», είπε.

«Αν ο ένας συμπαθεί περισσότερο τη συνταγή του ΔΝΤ και ο άλλος της συνταγή της Ευρωζώνης, η ουσία για το λαό δεν αλλάζει. Και η ουσία είναι ότι με όποια συνταγή μαγειρευτεί και από όποια κυβέρνηση, όπως κι αν ονομαστεί– δεξιά, αριστερή, συνεργασίας, εθνικής σωτηρίας – όπως κι αν μαγειρευτεί η καπιταλιστική ανάκαμψη, όσο καρυκεύματα και να της βάλεις, πάλι για το λαό θα είναι δηλητήριο, θα είναι φαρμάκι», δήλωσε ο Δ.Κουτσούμπας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top