ΝΔ εναντίον ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ: Δεν αφήνετε να ακουστεί η άποψή μας!

«Πρωτοφανές, απαγορεύουν το λόγο αποκλειστικά σε στελέχη μας»!

Εναντίον της ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών) και της ΠΟΕΣΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών) βάλει η ΝΔ με ανακοίνωσή της με την οποία καταγγέλλει φίμωση των στελεχών του κόμματος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ γίνεται λόγο για πρωτοφανές γεγονός «να απαγορεύουν το λόγο αποκλειστικά και μόνο σε στελέχη της Ν.Δ.».

Μάλιστα, κάνει ειδικά λόγο για συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Βήμα FM (πήρε ειδική άδεια λειτουργίας από την ΕΣΗΕΑ), η οποία -όπως καταγγέλλει η ΝΔ- κόπηκε στον αέρα μετά από παρέμβαση της Ένωσης Συντακτών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Πρωτοφανές γεγονός για τη δημοκρατία και την αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών, αποτελεί η σημερινή απόφαση των δημοσιογραφικών συνδικαλιστικών οργανώσεων ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ, να απαγορεύουν το λόγο αποκλειστικά και μόνο σε στελέχη της Ν.Δ.

Αφού έδωσαν εξαίρεση εκπομπής μόνον στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», όπου προφανώς αποκλείστηκε οποιαδήποτε άποψη του κόμματος της πλειοψηφίας, στη συνέχεια, άρχισαν να απαγορεύουν οποιαδήποτε παρέμβαση σε βουλευτές της Ν.Δ., σε οποιονδήποτε σταθμό.

Για παράδειγμα στον ΒΗΜΑ FM, που εκπέμπει με ειδική άδεια, επετράπη να ακουστεί μόνον η θέση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ενώ στον αέρα, πραξικοπηματικά, κόπηκε με παρέμβαση της ΠΟΕΣΥ, η συνέντευξη του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Γνωρίζαμε ότι οι συνδικαλιστικές δημοσιογραφικές Ενώσεις είναι κομματικά χειραγωγούμενες. Γνωρίζαμε ότι κάθε φορά που ξένος ηγέτης επισκεπτόταν τη χώρα μας ήταν γι αυτούς η καλύτερη μέρα για απεργία.

Θα ευχόμασταν οι δημοσιογραφικές Ενώσεις να ήταν προσηλωμένες στους κώδικες δεοντολογίας όπως ισχύει παγκοσμίως.

Όμως, όπως φαίνεται, για αυτούς δημοκρατία, ελευθεροτυπία και αντικειμενικότητα αποτελεί μόνον η άποψη της μειοψηφίας!

Ζητούμε άμεσα από τον ΒΗΜΑ FM, να επιτρέψει στον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη να εκφράσει και την άποψη της ΝΔ, όπως άλλωστε είχε προγραμματιστεί!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top