Κεδίκογλου: Αυτοκίνητο που χρειαζόταν ρεκτιφιέ η ΕΡΤ!

«Σε λίγες εβδομάδες θα εκπέμπει και πάλι με λιγότερους από 1.200 υπαλλήλους»

Με λιγότερο από το μισό προσωπικό και το αργότερα μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα εκπέμπει εκ νέου η ΕΡΤ σύμφωνα με τον Σίμο Κεδίκογλου.

«Η κρατική ραδιοτηλεόραση θα επαναλειτουργήσει σε μερικές εβδομάδες και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου το αργότερο, ως μία υγιής επιχείρηση με μικρότερο αριθμό προσωπικού» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε νέες δηλώσεις του.

«Με βάση το νέο οργανόγραμμα για τη λειτουργία της νέας τηλεόρασης, ο αριθμός των εργαζομένων θα είναι μικρότερος, θα στελεχωθεί με ικανότερους εργαζομένους. Κατά την προσωπική μου άποψη δεν θα χρειαστεί περισσότερους από 1.200» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου, το λουκέτο στην ΕΡΤ είχε αποφασιστεί εδώ και ενάμιση μήνα και πως ούτε έγινε κατ’ εντολή της τρόικας ούτε σχετίζεται με το «ναυάγιο» της πώλησης της ΔΕΠΑ.

Σε συνομιλία του, εξάλλου, με ξένους δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δε δίστασε να αποκαλέσει την ΕΡΤ αυτοκίνητο που χρειαζόταν ρεκτιφιέ: «Δεν κλείνουμε την ΕΡΤ. Ήταν ένα αυτοκίνητο που χρειαζόταν ρεκτιφιέ. Κάνουμε επανεκκίνηση. Δεν μπορείς να κάνεις το ρεκτιφιέ όταν είναι καθ' οδόν το αμάξι. Τώρα το πάμε για σέρβις και θα κάνουμε επανεκκίνηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top