ΥΠΟΙΚ «Ήμασταν υποχρεωμένοι να κόψουμε την μετάδοση της ΕΡΤ»

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση ο «διάδοχος της ΕΡΤ Α.Ε.»

Πρώτη ανάρτηση: 11/06/2013, 23:41

Την υποχρέωση του να προχωρήσει στην διακοπή της μετάδοσης των εκπομπών και την διαφύλαξη των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ Α.Ε. αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο είναι, όπως αναφέρει ο «διάδοχος της ΕΡΤ ΑΕ μέχρι την ψήφιση νόμου για την ίδρυση ενός νέου και σύγχρονου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι με σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση «το Νομικό Πρόσωπο ΕΡΤ ΑΕ έχει καταργηθεί».

Διαβάστε την ανακοίνωση

1. Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. ΟΙΚ. 02/ 11.6.2013 ΚΥΑ του Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, το Νομικό Πρόσωπο ΕΡΤ Α.Ε. έχει καταργηθεί.

2. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών πρέπει μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος να διακοπεί.

3. Το κανο��ικό πρόγραμμα της ΕΡΤ Α.Ε. έχει διακοπεί πριν αρκετές ώρες.

4. Το Υπουργείο Οικονομικών ως διάδοχος της ΕΡΤ Α.Ε. μέχρι την ψήφιση νόμου για την ίδρυση ενός νέου και σύγχρονου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού, είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει στη διακοπή μετάδοσης των εκπομπών και τη διαφύλαξη των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ Α.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top