Κεδίκογλου: λουκέτο στην ΕΡΤ-όσο είναι κλειστή δεν θα πληρώνουμε χαράτσι στη ΔΕΗ

«Σκάνδαλο η λειτουργία της, με υπεράριθμο προσωπικό και σπατάλη»

Κεδίκογλου:  λουκέτο στην ΕΡΤ-όσο είναι κλειστή δεν θα πληρώνουμε χαράτσι στη ΔΕΗ

Το προσωρινό τέλος της ΕΡΤ από σήμερα τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε πριν από λίγο και επίσημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός υφίσταται θυσίες δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις ή για δισταγμούς, όπως δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής για ιερές αγελάδες , όταν επιβάλλονται περικοπές παντού. Η ΕΡΤ είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση μοναδικής αδιαφάνειας και απίστευτης σπατάλης και αυτό τελειώνει σήμερα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Την ΕΡΤ την πληρώνει ο ελληνικός λαός με τα χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ γύρω στα 300 εκατ. το χρόνο , έχει τριπλάσιο έως οκταπλάσιο τόνισε επίσης.

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε μεταξύ άλλων για τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση σε αυτή την απόφαση ότι υπήρχε σπατάλη με τεράστιο αριθμός υπερωριών και υπεράριθμο προσωπικό για το αντικείμενο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

-«Η σημερινή ΕΡΤ έχει εξελιχθεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο που το βλέπουν όλοι αλλά δεν τόλμησε να το αγγίξει κανείς

- Στη θέση της ΕΡΤ θα λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό ένας σύγχρονος δημόσιος αλλά όχι κρατικός φορέας ενημέρωσης

-Το προσωπικό της ΕΡΤ θα αποζημιωθεί κανονικά και όσοι το επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση να επαναπροσληφθούν με διαφανείς διαδικασίες και κριτήρια ΑΣΕΠ

- Οι πολίτες δεν θα πληρώνουν τέλος όσο είναι κλειστή και όταν ξανανοίξει θα πληρώνουν μικρότερο τέλος στη ΔΕΗ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top