«Εκτιμώ τον Γ.Παπακωνσταντίνου.Είναι έντιμος» - Ποιο πρωτοκλασάτο όνομα έκανε αυτή τη δήλωση;

"Έξω από την ΕΡΤ οι τεμπέληδες και οι αργόμισθοι"

«Εκτιμώ τον Γ.Παπακωνσταντίνου.Είναι έντιμος» - Ποιο πρωτοκλασάτο όνομα έκανε αυτή τη δήλωση;

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς του Γ.Παπακωνσταντίνου, που μιλά για φοροδιαφυγή πάνω από 6 εκατ.ευρώ από το σόι του πρώην υπουργού, ο Θόδωρος Πάγκαλος θυμήθηκε...... την αγάπη του για τον κ.Παπακωνσταντίνου.

pagkalos_1.jpg

«Έχω μεγάλη εκτίμηση στον κ. Παπακωνσταντίνου. Είναι ένας από τους εξέχοντες οικονομολόγους που διαθέτει η χώρα… Είναι έντιμος» είπε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Πάγκαλος , προσπαθώντας παράλληλα να δικαιολογήσει την πρωτοβουλία του πρώην ΥΠΟΙΚ να σβήσει από τη λίστα Λαγκάρντ τα ονόματα των συγγενών του .

«Ανοήτως και κατά τρόπο αφελή, ίσως επειδή δεν είχε την εμπειρία διαχείρισης κρίσεων, έσβησε τα ονόματα για να μην κηλιδωθεί το δικό του από αυτήν την ιστορία» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας πως «κάνει πολύ κακό που βγήκε η έρευνά του ΣΔΟΕ στον τύπο».

Έξω από την ΕΡΤ οι τεμπέληδες και οι αργόμισθοι

Σε ότι αφορά το φημολογούμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ ο κ. Πάγκαλος είπε ότι πρέπει να προσλαμβάνονται δημοσιογράφοι με βάση τις πραγματικές δυνατότητες των καναλιών, να έχουν ικανοποιητικό πρόγραμμα με βάση επίσης τις ανάγκες και «να μην υπάρχουν αργόμισθοι και τεμπέληδες που προσλαμβάνονται με βάση την εκάστοτε κομματική αποτίμηση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top