Επίθεση Γρηγοράκου σε Ξυνίδη-Ραγκούση: Ποιοι είναι; Μας τους φύτεψε ο Παπανδρέου!

«Το ΠΑΣΟΚ τους έχει δώσει τόσα πολλά και έδωσαν πίσω ανικανότητα και αχαριστία»

Επίθεση Γρηγοράκου σε Ξυνίδη-Ραγκούση: Ποιοι είναι; Μας τους φύτεψε ο Παπανδρέου!

Κατά μέτωπο επίθεση στους στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου επί προεδρίας του στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής κάλεσε Ξυνίδη, Ραγκούση και… σία να μη μιλούν τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ήταν αχάριστοι και ανίκανοι: «Θα πω την περίφημη φράση του Μένιου Κουτσόγιωργα: “Δεν δικαιούνται δια να ομιλούν”. Τους δώσαμε τόσα πολλά και μας έδωσαν τόσα λίγα. Μας έδωσαν αχαριστία και ανικανότητα».

Αναφερόμενος στον Σωκράτη Ξυνίδη, ο κ. Γρηγοράκος σημείωσε: «Έγινε από το πουθενά γραμματέας και υπουργός και όταν ήρθε η ώρα να δώσει την μάχη για το ΠΑΣΟΚ και όλα όσα του έδωσε, μας την έκανε».

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε και στον Γιάννη Ραγκούση: «Έχει χάσει το μέτρο ο Ραγκούσης, Θέλει κάθε μέρα να είναι στην επικαιρότητα. Εγώ θυμάμαι πως 6 μήνες δέρνανε τους ανθρώπους στην ανατολική Αττική, θυμάμαι πως ήρθαν 300 άνθρωποι από την Κρήτη και κατέλαβαν την Υπατεία και δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα. Δεν ξέρω τι νόμιζε, ότι ήταν κάποιος μετρ της πολιτικής και του χρωστά ο λαός και το ΠΑΣΟΚ. Δεν του χρωστά τίποτα το ΠΑΣΟΚ. Δύο φορές τον εκλέξαμε βουλευτή Επικρατείας. Όταν ήρθε η ώρα να εισπράξει αυτά που είχε κάνει στο λαό, δεν βγήκε βουλευτής».

Τέλος, μιλώντας για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο κ. Γρηγοράκος σημείωσε: «Εξαπέλυε μύδρους κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου ενώ ήξερε όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια. Δηλαδή τι νόμιζε; Δεν θα έβρισκε η βουλή, το ΣΔΟΕ, η Δικαιοσύνη όσα γίνονταν; Για τα στικάκια που κυκλοφορούσαν στην αγορά;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top