Σαμαράς και Τσίπρας κονταροχτυπιούνται και η Χρυσή Αυγή ροκανίζει…

Στοιχεία-σοκ από τις διαρροές ψηφοφόρων προς τη Χρυσή Αυγή

Σαμαράς και Τσίπρας κονταροχτυπιούνται και η Χρυσή Αυγή ροκανίζει…

Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας κονταροχτυπιούνται για το ποιος θα ρίξει πιο δυνατά το μπαλάκι της ευθύνης για την αδυναμία -συνολικά του πολιτικού συστήματος- να αντιμετωπίσει τον φασιστικό, ρατσιστικό και νεοναζιστικό λόγο της Χρυσής Αυγής, το κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου αναδεικνύεται σταθερά τρίτη δύναμη στις δημοσκοπήσεις.

Και όχι απλά αναδεικνύεται τρίτη δύναμη αλλά ροκανίζει αργά αλλά σταθερά ποσοστά από τις δεξαμενές ψηφοφόρων των λοιπών κομμάτων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία-σοκ των τελευταίων δημοσκοπήσεων, η Χρυσή Αυγή «τσιμπάει» τόσο από τη ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει η δημοσκόπηση της MRB για τη Real News, η ΝΔ χάνει 9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 6% από ψηφοφόρους τους που μετακινούνται προς τη Χρυσή Αυγή, η οποία αναδεικνύεται τρίτο κόμμα με 10,6% και μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο.

Ανάλογες είναι οι ενδείξεις και της δημοσκόπησης της Pulse για Το Ποντίκι, η οποία εμφανίζει την Χρυσή Αυγή να «τσιμπάει» 8% από τη ΝΔ, 9% από τον ΣΥΡΙΖΑ και 14% (!) από το ΠΑΣΟΚ, την ώρα που αναδεικνύεται τρίτο κόμμα με ποσοστό 13,5%...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top