Αρνείται το Ολοκαύτωμα και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτης!

Έκαιγαν τα πτώματα λόγω... επιδημίας τύφου υποστήριξε!

Αρνείται το Ολοκαύτωμα και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτης!

Και δεύτερος βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά τον Η. Κασιδιάρη αρνείται μέσα σε τέσσερις ημέρες το Ολοκαύτωμα εναντίον των Εβραίων κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πρόκειται για τον βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος επικαλέσθηκε τον συγγραφέα- απολογητή του Χίτλερ Ίρβινγκ και υποστήριξε ότι δεν υπήρξε μαζική εξόντωση των Εβραίων αλλά ότι τα ντοκουμέντα απεικονίζουν απλώς κάψιμο πτωμάτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης λόγω επιδημίας τύφου και άλλων ασθενειών!

«Το μόνο που απασχολεί τα εβραιόπληκτα και εβραιοκίνητα κόμματα που ρυπαίνουν το κοινοβούλιο είναι ότι εμείς δεν αναγνωρίσαμε το ολοκαύτωμα» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι «ή είναι αγράμματοι ή δεν ξέρουν ότι είναι αδύνατον να μου επιβάλλουν τι πιστεύουν αυτοί».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν σταμάτησε εκεί, αλλά προχώρησε σε συλλήβδην επίθεση εναντίον των βουλευτών των άλλων κομμάτων, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων «κοπρίτες» και «αλήτες» τους βουλευτές των κομμάτων της Αριστεράς και κατηγορώντας τη ΝΔ για το «έγκλημα» που έκανε «να παραδώσει τα ηνία της ηθικοπνευματικής διαπαιδαγωγήσεως στο κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας», αλλά και να συμμαχήσει με το ΠΑΣΟΚ.

Παναγιωτόπουλος: απαράδεκτο να αμφισβητείται στην Ελλάδα το Ολοκαύτωμα

«Eίναι απαράδεκτο στην Ελλάδα, σε μία χώρα που έχει θρηνήσει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα από τη θηριωδία του ναζισμού, σε μία χώρα όπου οι Έλληνες Εβραίοι υπήρξαν και αυτοί θύματα αυτής της θηριωδίας, να γίνονται δηλώσεις με τις οποίες αμφισβητείται η ιστορική αλήθεια του Ολοκαυτώματος» δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλος, σχετικά με την άρνηση του Ολοκαυτώματος από την πλευρά της Χρυσής Αυγής.

«Το Ολοκαύτωμα υπήρξε έγκλημα κατά του εβραϊσμού αλλά και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Και με αυτή την έννοια πρέπει να είναι καταγεγραμμένο στις συνειδήσεις όλων. Ιδιαίτερα στη συνείδηση του ελληνικού λαού, ο οποίος έχει υποστεί στη μακρά ιστορική του πορεία πολλές γενοκτονίες και πολλούς διωγμούς, με πιο πρόσφατους τους διωγμούς των Ελλήνων της Μικράς Ασίας κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή και βεβαίως τους διωγμούς εναντίον των Ελλήνων του Πόντου. Καλό είναι λοιπόν, να λάβουμε ως Ελλάδα, αλλά και ως διεθνής έννομη τάξη, όλα εκείνα τα μέτρα που χρειάζονται ώστε η ιστορική μνήμη να αποκαθίσταται στις πραγματικές της διαστάσεις», ανέφερε ο υπουργός.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top