Καμμένος: νέα επίθεση στην κυβέρνηση από το Εθνικό Συμβούλιο

Και υπόσχεση ότι θα διαγράψει το 50% των χρεών από στεγαστικά δάνεια

Καμμένος: νέα επίθεση στην κυβέρνηση από το Εθνικό Συμβούλιο

Νέα επίθεση εξαπέλυσε στη σημερινή κυβέρνηση αλλά και στις αμέσως προηγούμενες ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματός του.

Σχολιάζοντας όσα υποστηρίζει το ΔΝΤ για «λάθος» αντέτεινε ότι «διέπραξαν έγκλημα με δόλο και είναι όλοι συνένοχοι. Υπάρχουν ποινικές και αστικές ευθύνες, δεν θα γλιτώσει κανείς με παραγραφές και νόμους. Με πρώτη την κυβέρνηση του Παπανδρέου που δήλωνε ότι η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη χώρα, και οδηγούσε τη χώρα στο μνημόνιο με δεξιά πατερίτσα το ΛΑΟΣ», ενώ κριτική άσκησε και στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Για τον ίδιο λόγο δεσμεύθηκε ότι όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναλάβουν την εξουσία «οι υπεύθυνοι για την υπαγωγή στο Μνημόνιο θα πληρώσουν» .

Ο κ. Καμμένος υποσχέθηκε ότι θα διαγράψει το 50% των στεγαστικών δανείων των πολιτών προς τις τράπεζες, επισημαίνοντας ότι οι πολίτες «δεν μπορούν να στηρίζουν την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έναντι αυτού να μην παίρνουν τίποτε.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απευθύνθηκε και προς το εσωτερικό του κόμματός του αναφέροντας ότι οι βουλευτές του δεν πρόκειται να μπουν στη λογική των εσωκομματικών συγκρούσεων και προσωπικών στρατηγικών. «Δεν θα γίνουμε ένα από τα άλλα κόμματα γιατί είμαστε κίνημα πολιτών» υποστήριξε.

Ζήτησε ακόμη από τα στελέχη του να μην μείνουν στα γραφεία, αλλά να βρεθούν δίπλα στους πολίτες και «να μην αφήσουν ζωτικό χώρο στους νεοναζί». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top