Έρχεται η ανάπτυξη: Θα εξάγουμε… Προανακριτική!

Στο Ισραήλ 3 βουλευτές της Επιτροπής για να πάρουν κατάθεση από τον Μιωνή!

Οι εξαγωγές δεν είναι ένας πυλώνας ανάπτυξης; Ε, λοιπόν, οι προοπτικές για την οικονομία είναι ευοίωνες καθώς θα εξάγουμε το πιο… hot προϊόν μας αυτό τον καιρό: την Προανακριτική!
Η Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ μπαίνει σε νέες περιπέτειες καθώς αποφασίστηκε αντιπροσωπεία τριών βουλευτών (συν ένας μεταφραστής και ένας πρακτικογράφος) να μεταβούν στο Ισραήλ για να εξετάσουν δια ζώσης τον Ελληνοϊσραηλινό επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην λίστα Λαγκάρντ μέσω του λογαριασμού-«μαμούθ» των 550 εκ. δολαρίων.
Ο κ. Μιωνής έχει αποστείλει γραπτή κατάθεση, η οποία όμως -όπως έκριναν τα μέλη της Προανακριτικής- δεν καλύπτει τα ερωτήματα που έχουν προκύψει.
Τα ονόματα των βουλευτών που θα ταξιδέψουν δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι δεν έλειψαν οι εντάσεις ούτε σε αυτό το θέμα!
Ειδικότερα, οι βουλευτές Άδωνις Γεωργιάδης, Τάκης Ρήγας και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ζήτησαν να μη μεταβεί αντιπροσωπεία και ψήφισαν «όχι» με το σκεπτικό ότι το 20σέλιδο υπόμνημο που έχει στείλει ο κ. Μιωνής καλύπτει τα ερωτήματα που έχουν τεθεί. Μάλιστα, ζήτησαν «όσοι πάνε στο Ισραήλ να πληρώσουν τα έξοδα από την τσέπη τους», θεωρώντας άσκοπη τη μετάβαση.
Ο κ. Μαρκογιαννάκης από την πλευρά του ψήφισε «ναι», δικαιολογώντας την απόφασή του ως εξής: «Για να μη λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι θέλω να συσκοτίσω την υπόθεση»!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top