Μαρκογιαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Υφίσταμαι βασανιστήρια μαρτύρων. Αφήστε με κυρία μου!

«Έλεος, μου ζήτησαν να καλέσω στην Επιτροπή και την ίδια τη Λαγκάρντ»!

Μαρκογιαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Υφίσταμαι βασανιστήρια μαρτύρων. Αφήστε με κυρία μου!

Από τα ρούχα του τον έβγαλε για ακόμη μία φορά τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη η Ζωή Κωνσταντοπούλου και αυτή τη φορά δεν ήταν στην Προανακριτική Επιτροπή!

Στη Βουλή γινόταν συζήτηση για την ψηφοφορία που θα γίνει σχετικά με το κακούργημα της απιστίας για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ζητά επίμονα το λόγο.

Παρά τις παραινέσεις της αντιπρόεδρου της Βουλής, Μαρίας Κόλλια Τσαρούχα, η κα Κωνσταντοπούλου δεν έλεγε να σταματήσει να διαμαρτύρεται.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής άκουσε την κα Κωνσταντοπούλου να τον σχολιάζει και μάλιστα μεγαλόφωνα

«Τουλάχιστον σε αυτή την αίθουσα αφήστε με να κάνω η δουλειά μου! Αφήστε με τουλάχιστον εδώ να κάνω δουλειά μου» είπε αγανακτισμένος ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος εν συνεχεία απευθύνθηκε σε όλο το σώμα των βουλευτών: «Αν γίνεται αυτό εδώ, καταλαβαίνετε το τι γίνεται στη μυστική συνεδρίαση. Βασανιστήρια μαρτύρων… Εγώ είχα κάνει από την αρχή της Επιτροπής μία πρότ��ση να είναι δημόσιες οι συνεδριάσεις. Αν είχα εισακουστεί πολλά που λέγονται σήμερα δεν θα λέγονταν, θα έβλεπαν όλοι ποιοι είναι οι θύτες και ποια τα θύματα».

Και για να δώσει μια πιο… περιγραφική νότα στα λεγόμενα του αποκάλυψε ότι έλαβε και εισηγήσεις για να κληθεί στην Προανακριτική η… Κριστίν Λαγκάρντ: «Ήθελαν να καλέσουμε την Κριστίν Λαγκάρντ…Αν είναι δυνατόν... Προσωπικά υπέστην μαρτύριο διαρκούς αμφισβήτησης»!

Η κα Κωνσταντοπούλου συνέχισε να εκφράζει διαφωνίες και διαμαρτύρεται, με τον κ. Μαρκογιαννάκη να αποκρίνεται: «Δεν απαντώ στις αναφορές της κυρίας Κωνσταντοπούλου, η οποία με το γνωστό καλοσυνάτο ύφος εξαπέλυσε εναντίον μου»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top