Προσωπική επίθεση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη στον Σαμαρά!

«Ας μην κάνει μαθήματα αυτός που έκανε μέτωπο με τον Τσίπρα» ανέφερε

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Ανδρουλάκης, γραμματέας του κόμματος του κυβερνητικού του… «εταίρου» Ευάγγελου Βενιζέλου.
«Δεν μπορεί, από τη στιγμή που 2,5 χρόνια τραβήξαμε όλο αυτό το φορτίο για να μην πάει η χώρα σε χρεοκοπία, να μας κάνει μαθήματα υπευθυνότητας ο κ. Σαμαράς, που έκανε αντιμνημονιακό μέτωπο με τον κ. Τσίπρα, που τρέναρε όλα αυτά τα χρόνια τις μεταρρυθμίσεις, είπε για τα «Ζάππεια» και τα 17 δισεκατομμύρια και παρόλα αυτά εμείς τον στηρίξαμε ως πρωθυπουργό για να μην πάει η χώρα σε χρεοκοπία. Δεν δεχόμαστε λοιπόν μαθήματα υπευθυνότητας» ανέφερε στον "Βήμα 99,5" ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ.

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ έθεσε επίσης ζήτημα λειτουργίας της κυβέρνησης. « Δεν μπορεί να μη συνεδριάζουν τα υπουργικά συμβούλια, δεν μπορεί να μην παρουσιάζεται ο πρωθυπουργός στη Βουλή» τόνισε.

Για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο κ. Ανδρουλάκης επέκρινε τη ΝΔ για τη στάση της, υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με τη ΝΔ σε ένα νόμο του 1979, όπου δεν έχει καταδικαστεί κανείς στην Ελλάδα για ρατσιστικό έγκλημα με αυτό το νόμο».

Την κυβέρνηση επέκρινε και για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, για τον οποίο έθεσε τα ερωτήματα: «Ήταν στην προγραμματική συμφωνία ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων; Ξέρουμε πώς θα λειτουργήσει το ΕΕΤΗΔΕ; Ο��τώ μήνες, τι κάναμε δηλαδή; Οκτώ μήνες τώρα, δεν θα έπρεπε να έχουμε καταλήξει πώς θα είναι ο Ενιαίος Φόρος, από τη στιγμή που ήταν στην προγραμματική συμφωνία; Δεν πρέπει όλοι αυτοί οι πολίτες που έχουν πληρώσει να ξέρουν, γιατί είναι μεγάλο το κόστος για κάθε νοικοκυριό, ποιος θα πληρώσει και τι; Να μην ξέρουμε αν θα είναι μέσα οι αγρότες ή ο Α και ο Β, αν θα μειωθεί και πόσο;».

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ ζήτησε επίσης νέα προγραμματική συμφωνία και ανασχηματισμό.

​​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top