Απάντηση ΠΑΣΟΚ για χρεοκοπία: Να κοιτάτε… τα χάλια σας!

Αντεπίθεση από την Ιπποκράτους αποφεύγοντας να σχολιάσει την ουσία

«Να κοιτάτε τα χάλια σας» απαντά ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ για το θέμα με τον κίνδυνο χρεοκοπίας που αντιμετωπίζει το κόμμα μετά και τη δέσμευση των τελευταίων ευρώ στους λογαριασμούς του.

Η Ιπποκράτους σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αποφεύγει να τοποθετηθεί επί της ουσίας, επαναλαμβάνει για ακόμη μία φορά ότι το ΠΑΣΟΚ «έχει τοποθετηθεί δημόσια και ανοικτά για τα θέματα αυτά» και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά τους.

Παράλληλα, ανοίγει πυρ κατά των ΜΜΕ συμβουλεύοντας τα να… κοιτάξουν την «καμπούρα» τους!

Ολόκληρη η ανακοίνωση-απάντηση του ΠΑΣΟΚ:

«Συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται επίμονα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και ανακυκλώνουν σενάρια περί «εκκαθάρισης», κοκ.

Το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί δημόσια και ανοικτά για τα θέματα αυτά, στις τελευταίες συνεδριάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου του και της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Όσα αποφασίστηκαν ήδη εφαρμόζονται.

Υπάρχουν όμως δύο εκκρεμότητες:

Πρώτον, περιμένουμε απάντηση στην πρόσκλησή μας προς όλα τα κόμματα να κάνουν έλεγχο των οικονομικών τους, με έγκυρες ελεγκτικές εταιρείες και να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα.

Δεύτερον, το ίδιο προφανώς ισχύει για κάποια μέσα ενημέρωσης που ασχολούνται συστηματικά με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, κρίνοντας προφανώ�� εξ ιδίων τα αλλότρια. Και ως προς την οικονομική τους κατάσταση και ως προς την καταβολή των αποδοχών των εργαζομένων τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top