«Καίνε» τον Ζήγρα οι κινήσεις των offshore και ο ξάδερφος δείχνει τον Άκη

Συνεχίζεται η δίκη του - «Ουδέν σχόλιο» από την πλευρά Τσοχατζόπουλου

«Καίνε» τον Ζήγρα οι κινήσεις των offshore και ο ξάδερφος δείχνει τον Άκη

Οι κινήσεις των offshore «καίνε» τον Νίκο Ζήγρα και ο ξάδελφος δείχνει τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η δίκη του πρώην υπουργού και των 18 συγκατηγορούμενών του συνεχίζεται σήμερα με την κατάθεση του επόμενου μάρτυρα κατηγορίας την ώρα που η κατάθεση του μάρτυρα-ειδικού επιστήμονα Παναγιώτη Βλάχου έριξε φως στις κινήσεις δεκάδων λογαριασμών offshore εταιρειών δείχνοντας προς την πλευρά του Νίκου Ζήγρα και τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «αυτά που βρήκαμε, καταλήγουν στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου».

Ως διαχειριστής όλων αυτών των εταιρειών φέρεται να είναι ο ξάδελφος του πρώην υπουργού, ο οποίος όχι μόνο έχει παραδεχθεί την ενοχή του από το στάδιο της ανάκρισης αλλά την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε στο δικαστήριο πως παρέλαβε βαλίτσα με 80 εκατομμύρια δραχμές από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη για λογαριασμό του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Μάλιστα, ο ξάδελφος του πρώην υπουργού θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η σύζυγος και η κόρη του πρώην υπουργού δεν είχαν καμία συμμετοχή σε αυτό; «Όλες οι συνεννοήσεις γίνονταν με τον πρώην υπουργό. Δεν είχα καμία επαφή, ούτε γνώρισα ποτέ μου την Αρετή Τσοχατζοπούλου ή την Βίκυ Σταμάτη».

Η πλευρά Τσοχατζόπουλου, πάντως, επιλέγει επί του παρόντος την οδό της σιωπής εντός αλλά και εκτός δικαστηρίου…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top