Καταδικάζουν τις επιθέσεις με γκαζάκια ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

«Χρέος του πολιτικού κόσμου να βάλει φραγμό στη βία και την τρομοκρατία»

Καταδικάζουν τις επιθέσεις με γκαζάκια ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Να καταδικάσουν απερίφραστα τις επιθέσες με γκαζάκια που σημειώθηκαν σήμερα σε κτίρια του ΙΟΒΕ, του ΕΣΠΑ και το γραφείο του γ.γ. Διαφάνειας Γιώργου Σούρλα έσπευσαν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

«Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στο κτίριο όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Γενικού Γραμματέα Διαφάνειας Γιώργου Σούρλα, καθώς και στα κτίρια του ΙΟΒΕ και του ΕΣΠΑ. Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο τόπος και οι πολίτες, απαιτούν συναίνεση και εθνική ομοψυχία. Είναι χρέος όλου του πολιτικού κόσμου, να βάλει φραγμό στη βία και στην τρομοκρατία. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στην τραυματισμένη ιατρό» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ιπποκράτους.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα το μπαράζ επιθέσεων με γκαζάκια στο γραφείο του γενικού γραμματέα διαφάνειας και στα κτίρια του ΙΟΒΕ και του ΕΣΠΑ. Από τις επιθέσεις των θρασύδειλων δραστών χτυπήθηκαν ανυποψίαστοι πολίτες, μεταξύ των οποίων και η γιατρός Ελένη Πλέσσα. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στα θύματα. Δηλώνουμε ότι θα μας βρουν απέναντι όσοι με τη βία απειλούν τη δημοκρατία. Τα γκαζάκια και οι βομβιστικές επιθέσεις δεν απειλούν κανένα "σύστημα", αντίθετα απειλούν ανθρώπινες ζωές!» αναφέρει από την πλευρά της η ΔΗΜΑΡ.

Την καταδίκη του για τις επιθέσεις έχει ήδη εκφράσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, κάνοντας λόγο για τυφλή επίθεση και θρασύδειλους δράστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top