Ευ. Βενιζέλος: «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς κυβερνητικούς εταίρους»

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «φασίζουσα αθλιότητα»

Ευ. Βενιζέλος: «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς κυβερνητικούς εταίρους»

Σε συγκέντρωση κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην πόλη του Κιλκίς μίλησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος επισήμανε ότι ο κ. Σαμαράς μπορεί να θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι δική του, και η ΝΔ ότι είναι της ΝΔ, όμως το ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζει μια κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά μια κυβέρνηση συνεργασίας τριών κομμάτων.


«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς εταίρους», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , ο οποίος έθεσε εκ νέου ζήτημα ανασχηματισμού, επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων, αλλά και λειτουργίας της κυβέρνησης και της Βουλής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε διάλογο με το ακροατήριο, με ορισμένους να εκφράζουν αγωνία για την πορεία του κόμματος. Ο κ. Βενιζέλος απάντησε ότι με τη ΝΔ συνεργάζεται για εθνικούς λόγους, ωστόσο υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα δύο κόμματα και αυτό φάνηκε πιο καθαρά στο ζήτημα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για τη στάση της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ, όταν τοποθετούνταν παλαιότερα εναντίον του μνημονίου.

«Στην Ελλάδα είναι και υποχρεωτικό να υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας τα επόμενα χρόνια, αν θέλουμε να ξεπεράσουμε οριστικά το πρόβλημα», τόνισε και πρόσθεσε: «Χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται τίποτα. Είναι η εγγύηση της σταθερότητας, της ενότητας και της προοπτικής».

Σφροδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε με δριμύτητα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και τον κατηγόρησε για «φασίζουσα αθλιότητα», με αφ��ρμή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έκαναν έξω από τον χώρο ομιλίας κάτοικοι που αντιτίθενται σε τυχόν εξόρυξη χρυσού στο νομό Κιλκίς. «Αυτό που έγινε ήταν μια αθλιότητα, μια αντισυγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είπαν τίποτε. Ούτε υπάρχει θέμα χρυσού, ούτε το επισπεύδει κανείς. Ήταν συνθήματα εναντίον του ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν εναντίον της επένδυσης. Αυτό ήταν μια φασίζουσα αθλιότητα διότι αντισυγκεντρώσεις κάνει η Ακροδεξιά», υπογράμμισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top