Πρόεδρος της Δράσης και ευρωβουλευτής με τη βοήθεια της ΝΔ... o Θ.Σκυλακάκης!

Από τη ΝΔ, στη ΔΗΣΥ και από τη ΔΗΣΥ... στη Δράση!!!

Πρόεδρος της Δράσης και ευρωβουλευτής με τη βοήθεια της ΝΔ... o Θ.Σκυλακάκης!

​Πρώτη δημοσίευση:01/06/13, 23:44

H Κεντρική Επιτροπή της Δράσης επέλεξε νέο πρόεδρο.

Πρόκειται για τον ευρωβουλευτή Θεόδωρο Σκυλακάκη, ο οποίος συγκέντρωσε 70 ψήφους, έναντι 22 της Αντιγόνης Λυμπεράκη και 8 του Αλέξανδρου Φιλιππίδη.
Αντιπρόεδροι εξελέγησαν οι Αντιγόνη Λυμπεράκη, Τάσος Αβραντίνης και Στρατής Μούγερ, ενώ στη θέση της γγ εξελέγη η Μελίνα Δασκαλάκη.
Μετά το πέρας των διαδικασιών, ο κ. Σκυλακάκης δήλωσε: «Η Δράση είναι ένας πολιτικός σχηματισμός με εξαιρετική ποιότητα ανθρώπων και μεγάλη δύναμη ιδεών. Χρειαζόμαστε σήμερα περισσότερο παρά ποτέ, λιγότερους φόρους και μικρότερο κράτος. Λιγότερο κομματισμό, χρειαζόμαστε πολίτες, όχι πελάτες. Χρειαζόμαστε ένα κράτος που θα στηρίζει κοινωνικά αυτούς που βρίσκονται σε απόγνωση και όχι τις κάθε είδους συντεχνίες.»

Ο κ.Σκυλακάκης καλά τα λέει για «λιγότερο κομματισμό, για πολίτες και όχι πελάτες για ένα κράτος που θα στηρίζει κοινωνικά αυτούς που βρίσκονται σε απόγνωση και όχι τις κάθε είδους συντεχνίες» αλλά πως ακριβώς θα τα εφαρμόσει αυτά;;;

Γιατί το γεγονός …. ότι ο ίδιος έγινε ο πρόεδρος της Δράσης αλλά είναι και ευρωβουλευτής «της ΝΔ» με παχυλό μισθό, έχει ιδιαίτερη σημασία ..

Για όσους δεν θυμούνται ο κ.Σκυλακάκης διεγράφη στις 21 Σεπτεμβρίου 2010 από τη Νέα Δημοκρατία, διότι εξέφρασε την αν��ίθεσή του στην επίσημη γραμμή του κόμματος αναφορικά με το Μνημόνιο

Το Νοέμβριο του ίδιου έτους αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία της Ν.Μπακογιάννη, από την οποία αποχώρησε στις 21 Μαΐου 2012, διαφωνώντας με την εκλογική συνεργασία του κόμματος με τη Νέα Δημοκρατία.

Και τον Νοέμβριο του 2012 προσχώρησε στο κόμμα της Δράσης, της οποίας είναι πλέον πρόεδρος!

Το αν τώρα .....ο κ.Σκυλακάκης ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει την έδρα, που πήρε με την ψήφο των νεοδημοκρατών η αν ΠΡΕΠΕΙ να το «παίζει» σε διπλό ταμπλό ας το κρίνουν οι ψηφοφόροι της δράσης ….

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top