Σαμαράς προς ΟΝΝΕΔ: να σταθείτε δίπλα στους πολίτες

«Βλέπουμε ένα ποτάμι ελπίδας μέσε σε συγκρουσιακό περιβάλλον

Να σταθούν δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη κάλεσε τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση της «γαλάζιας» οργάνωσης νέων, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του νέου προέδρου της Σάκη Ιωαννίδη.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τη σημερινή εποχή «εποχή της προσφοράς» και ζήτησε από τους νέους να κρατήσουν ψηλά τη σημαία και τη χώρα, διαβεβαιώνοντας ότι προτεραιότητα για την κυβέρνηση είναι οι νέοι.

«Ζούμε μια μέρα δικαίωσης, καθώς βλέπουμε ένα ποτάμι ελπίδας μέσα σε ένα συγκρουσιακό περιβάλλον» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Για την ΟΝΝΕΔ ανέφερε ότι «η χώρα έχει ανάγκη να βλέπει μια οργάνωση με στόχους, να παλεύει και να κερδίζει τις μάχες που δίνει».

Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης ανέφερε ότι η «γαλάζια» οργάνωση πρέπει να γίνει μια οργάνωση ριζοσπαστική και μαχητική και ότι το Συνέδριο της νεολαίος πρέπει να είναι ένα συνέδριο αρχών και θέσεων.

Ο Σ. Ιωαννίδης κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά «να συνεχίσει τη μάχη που δίνει για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις» και υποστήριξε ότι οι νέοι θα είναι πάντα στο πλευρό του.

​​​​