Προανακριτική είναι αυτή ή φυλακή; Βιαστές, χουντικοί, ανήθικοι και ναζιστές στο λεξιλόγιο!

H Κωνσταντοπούλου καταθέτει αγωγή κατά του βουλευτή Π.Ρήγα

Το τι ακούστηκε πάλι στη χθεσινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά τη λίστα Λαγκάρντ δε λέγεται! Πριν δούμε τους διαλόγους που θυμίζουν περισσότερο «καφενείο» παρά …. κουβέντα μεταξύ βουλευτών, ας δούμε τι οδήγησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλο�� να δώσει ραντεβού με τον συνάδελφο της από το ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα στα δικαστήρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Κωνσταντοπούλου σκοπεύει να καταθέσει αγωγή κατά του κ. Ρήγα με κύρια αφορμή τους χαρακτηρισμούς «υπερασπίστρια βιαστών» που έχει κατά καιρούς εκτοξεύσει εναντίον της κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων της επιτροπής !

Η υπομονή της κ.Κωνσταντοπούλου εξαντλήθηκε την Τετάρτη όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της προανακριτικής επιτροπής όταν ο κ. Ρήγας, υπερασπιζόμενος τον βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο νωρίτερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτηρίσει «νοσταλγό της χούντας», της απάντησε λέγοντάς της «οι υπερασπιστές βιαστών είναι νοστ��λγοί της χούντας».

Αναλυτικά οι διάλογοι έχουν ως εξής:

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και η δημοκρατία, λοιπόν, λένε, γι' αυτούς που δεν ξέρουν, διότι μπερδεύουν τη δημοκρατία με άλλα καθεστώτα και επικαλούνται τους χουντικούς ως νομιμοποιημένη δράση...
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αυτά που σας αρέσουν εσάς τα καθεστώτα τα κομμουνιστικά, κυρία μου...
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Γεωργιάδη...
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ...και δεν ανεχόμαστε καμία πρωτοβουλία από εσάς, επιτέλους!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Από εσάς που είστε νοσταλγοί της χούντας...
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σταματήστε επι��έλους τις κρίσεις! Έλεος πια!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Από τους νοσταλγούς της χούντας...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Οι υπερασπιστές βιαστών είναι νοσταλγοί της χούντας!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ακούστε, κύριε Ρήγα. Εσείς είστε βιαστής του ελληνικού λαού. Σας το έχω ξαναπεί.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Οι υπερασπίστριες βιαστών είναι νοσταλγοί της χούντας!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Θα το επιτρέψετε κι άλλο αυτό, κύριε Καλαντζή;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Αυτές είναι οι μέθοδοί της, αυτή είναι η πρακτική της που ακολούθησε για να αθωώσει βιαστή. Επί ένα χρόνο προσπαθούσε να εμποδίσει το δικαστήριο να απαγγείλει την ποινή.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛ��Υ: Τι λέτε, κύριε; Μιλάτε για υπόθεση που δεν ξέρετε; Γνωρίζετε κάποια υπόθεση;
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ: Να μου κάνετε μήνυση!
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Βεβαίως, θα σας γίνει. Θα σας γίνουν όλα αυτά που πρέπει. Αυτή είναι η δημοκρατική σας αντίληψη.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (Προεδρεύων της Επιτροπής): Σας παρακαλώ πολύ...
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μη με διακόπτετε!... Ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος θέλει να κάνει μαθήματα δημοκρατίας, είπε προχθές «άλλο χουντικός και άλλο ναζιστής» για τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας. Υπερασπιστείτε και άλλο τους νοσταλγούς της χούντας, κύριε Ρήγα, συμπράξτε μαζί τους και μην προφασίζεστε ότι σας έπιασε ο πόνος ξαφνικά για τη Δημοκρατία, την οποία έχετε «τσαλαπατήσει» με το χειρότερο τρόπο, έχετε βιάσει και παραβιάσει με τον πλέον απροσχημάτιστο τρόπο.Σας επιστρέφω όλες τις χυδαιότητες τις οποίες διακινείτε. Θα λογοδοτήσετε για όλες τις συκοφαντίες τις οποίες επαναλαμβάνετε και έχω να σας πω ότι έχετε πραγματικά συμπράξει στο βιασμό και της Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού. Δεν είστε σε θέση να παραδίδετε μαθήματα σε κανέναν.Όσο δε περί ήθους, αυτό στην περίπτωσή σας είναι ανύπαρκτο και δεν ξαναασχολούμαι με τη στάθμη και το επίπεδό σας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top