Δένδιας: επανεξέταση από μηδενική βάση όλων των αδειών οπλοφορίας των βουλευτών!

Άμεση αντίδραση στο περιστατικό με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Δένδιας: επανεξέταση από μηδενική βάση όλων των αδειών οπλοφορίας των βουλευτών!
Εντολή για επανεξέταση από μηδενική βάση των αδειών οπλοφορίας όλων των βουλευτών, σε οποιοδήποτε κόμμα κι αν ανήκουν, έδωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, πριν από λίγο!
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι άδειες οπλοφορίας που έχουν χορηγηθεί σε Βουλευτές θα επανεξεταστούν μία προς μία και θα ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας σε ποιον και για ποιο ακριβώς λόγο έχει χορηγηθεί η άδεια οπλοφορίας, αν εξακολουθούν να ισχύουν οι συνθήκες για τις οποίες χορηγήθηκε, η εν γένει συμπεριφορά του συγκεκριμένου βουλευτή έκτοτε, η γνώση βασικών αρχών χειρισμού του όπλου κλπ.
Αφορμή για τη συγκεκριμένη εντολή του κ. Δένδια είναι το σημερινό περιστατικό με βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το όπλο του οποίου εκπυρσοκρότησε και μόνο από θαύμα δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα. Η απόφαση όμως ενδεχομένως να σχετίζεται και με το γεγονός ότι αρκετοί βουλευτές επιθυμούν να οπλοφορούν και μέσα στη Βουλή, παρά τα μέτρα που ελήφθησαν πρόσφατα...

Βίντεο star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top