ΣΥΡΙΖΑ: να ελεγχθεί το καθεστώς οπλοφορίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Έλεγχο στις άδειες οπλοφορίας τους ζητά και η ΔΗΜΑΡ

Να ελεγχθεί το καθεστώς οπλοφορίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, με αφορμή το περιστατικό στο αεροδρόμιο «Ελευθέρ��ος Βενιζέλος» , όπου και εκπυρσοκρότησε όπλο βουλευτή του κόμματος! «Όσο η φασιστική βία της Χρυσής Αυγής δεν τυγχάνει της αποφασιστικής απάντησης της Πολιτείας, οι βουλευτές και τα μέλη της θα δρουν ανεξέλεγκτα» υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό, ενώ ζητά «να μπει τώρα τέλος τόσο στην ασυδοσία των φασιστικών ομάδων, όσο και στην καλλιέργεια ανιστόρητων και επικίνδυνων θεωριών περί δύο άκρων που υπονομεύουν τις δημοκρατικές αξίες». Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει επιβεβλημένο επίσης τον έλεγχο των αδειών οπλοφορίας των βουλευτών.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η ΔΗΜΑΡ, η οποία αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Δεν υπάρχει μέρα που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής να μην προκαλούν με την ακραία συμπεριφορά τους, αλλά και τη συνολικότερη στάση τους. Τη μία είναι η προσπάθεια να μετατρέψουν το κοινοβούλιο σε αρένα, την άλλη είναι η επίθεση σε ανυπεράσπιστο οδηγό, την επόμενη είναι οι επιθέσεις κατά μεταναστών».

Η Δ��ΜΑΡ καλεί ακόμη την Πολιτεία να ελέγξει τις άδειες οπλοφορίας των βουλευτών «δεδομένου ότι πολλοί από αυτούς εμπλέκονται σε υποθέσεις που αφορούν την ίδια τη δικαιοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top