Σ.Μαλέλης: Δράσεις για μια Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία

«Φαρσοκωμωδία οι προσπάθειες του Α.Τσίπρα να δείξει κεντρώο πρόσωπο»

​Για το όραμα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας μίλησε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR Σταμάτης Μαλέλης στο περιοδικό Επίκαιρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εγκλωβισμένος σε παλαιοαριστερίστικες θέσεις μουσεικού χαρακτήρα και σε κρατικίστικο μοντέλο-κατάλοιπο του υπαρκτού Σοσιαλισμού» τόνισε ο κ.Μαλέλης, χαρακτηρίζοντας τις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα να δείξει κεντρώο πρόσωπο «μια φαρσοκωμωδία».

«Η Σοσιαλδημοκρατία» για τον κ.Μαλέλη «πρέπει να μιλήσει με συγκεκριμένες θέσεις: για το κράτος, το μέγεθος του και το ρόλο του στη νέα ελληνική κοινωνία, για την ανάπτυξη και τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει αλλά και για.... την Ευρώπη που πρέπει να αλλάξει, όχι με παρακάλια αλλά ούτε και με τσαμπουκάδες τριτοκοσμικού χαρακτήρα».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ.Μαλέλη απαιτείται «ένα άλλο Κράτος, μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας και όχι τροχοπέδη, με έλεγχο των τραπεζών, με επενδύσεις σε εταιρίες που θα βλέπουν στον 21ο αιώνα».

«Η Ευρώπη πρέπει να αναγκαστεί να αλλάξει» και αυτό σύμφωνα πάντα με τον κ.Μαλέλη θα γίνει μόνο «όταν ανταγωνιστούμε στα ίσια την Κεντρική Ευρώπη».

«Το νέο ρεύμα που είναι πλειοψηφία στην κοινωνία πρέπει να γίνει πλειοψηφία και στη Βουλή. Δεν αξίζει στον ελληνικό λαό να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη λαϊκή Δεξιά και στην Αριστερά του λαϊκισμού. Ούτε όμως αξίζει να έχουμε μικρά, περιχαρακωμένα κόμματα που απλώς θα στηρίζουν κυβερνήσεις» τόνισε ο Σταμάτης Μαλέλης, καλώντας τους Έλληνες να στρέψουν το βλέμμα στην ενότητα και στην ηγεμονία του χώρου της Σοσιαλδημοκρατίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top