Λυκούδης: Η ΝΔ πίεζε τον Ρουπακιώτη να φέρει το αντιρατσιστικό στη Βουλή!

«Του έλεγε “δεν είναι αρκετά αυστηρό, πάρτο πίσω και ξαναφέρτο”»!

Λυκούδης: Η ΝΔ πίεζε τον Ρουπακιώτη να φέρει το αντιρατσιστικό στη Βουλή!

«Η ΝΔ ήταν ο επισπεύδων για το νομοσχέδιο» τόνισε ο Σπύρος Λυκούδης μιλώντας στην «Κοινωνία ώρα Mega» όπου ισχυρίστηκε ότι η Νέα Δημοκρατία που τώρα ανθίσταται, ήταν αυτή που πίεζε τον υπουργό Δικαιοσύνης να φέρει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή!

«Είναι αρνητικό και απογοητευτικό το ότι όλα τα κόμματα επί μήνες μιλούν για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και την αντιμετώπιση του κινδύνου του νεοφασισμού και του νεο��αζισμού, όταν έρχεται η κρίσιμη ώρα η μπάλα πάει στην εξέδρα» υποστήριξε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

«Η ΝΔ ήταν ο επισπεύδων για το νομοσχέδιο. “Ρουπακιώτη, φέρε και μάλιστα γρήγορα νομοσχέδιο» είχαν πει. Στη συνέχεια, του είπαν “πάρτο πίσω και αυστηροποίησέ το. Δεν είναι αρκετά αυστηρό”. Τώρα λένε “επαρκεί το υπάρχον νομικό πλαίσιο, το νομοσχέδιο δεν χρειάζεται» συμπλήρωσε ο κ. Λυκούδης!

Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι η τάση για αυστηροποίηση των νόμων σχειτκά με το ρατσισμό είναι πανευρωπαϊκή: «Δεν είναι βλάκες οι Ευρωπαίοι που έχουν ήδη νομικό πλαίσιο και εξετάζουν να το αυστηροποιήσουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top