«Βουλευτής είναι αυτός… Τσάμπα μάγκας είναι. Η μάνα του τον έβαλε στην πολιτική»

Επίθεση από ΠΑΣΟΚ, Γεννηματά και Κωνσταντινόπουλο στον Κ.Αρσένη

Έξω από τα δόντια μίλησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τον «σύντροφο» Κρίτωνα Αρσένη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα της Ιπποκράτους!

konstantinopoulos-odisseas-profil.jpg

«Ο Κρίτωνας Αρσένης χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ για να γίνει ευρωβουλευτής και έγινε χωρίς να τον ξέρει ούτε η μάνα του ή μάλλον πιθανόν λόγω της μάνας του», σχολίασε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος μίλησε για «τσάμπα μάγκες»¨.

«Αν διαφωνείς – είπε – παραδίδεις την έδρα σου, αλλά είναι πολλά τα λεφτά στην ευρωβουλή και κανένας δεν τα αφήνει. Τώρα κατάλαβε ο κ. Αρσένης ότι κάνουμε ιδιωτικοποιήσεις», αναρωτήθηκε.

«Όποιος έχει διαφωνίες, τις εκφράζει και παραιτείται, δεν κρατάει τα λεφτά», πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως κάποιοι χρησιμοποίησαν «τις μανάδες, τους πατεράδες και τις γιαγιάδες τους για να γίνουν ευρωβουλευτές».

«Χωρίς τον Κρίτωνα είμαστε καλύτερα», συνέχισε ο κ.Κωνσταντινόπουλος

ΠΑΣΟΚ: Το πιο έντιμο θα ήταν να είχε παραιτηθεί από ευρωβουλευτής

kriton.jpg
Κρίτων Αρσένης

Λιτή αλλά πολύ κα��στική ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση της αποχώρησης από το κόμμα του ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη, τον οποίο και καλούν να παραιτηθεί και από το αξίωμα του ευρωβουλευτή .

«Για τους μη ��νωρίζοντες, ο κ. Κρίτων Αρσένης ανεδείχθη ως Ευρωβουλευτής το 2009 επειδή είχε ενταχθεί στη λίστα του ΠΑΣΟΚ και έκτοτε εκπροσωπεί τον εαυτό του στο Ευρωκοινοβούλιο, με πρωτοβουλίες για τις οποίες ενημερώνει το ΠΑΣΟΚ μέσω δελτίων τύπου.Εφόσον ο κ. Αρσένης νοιώθει ότι ανήκει στην κοινωνία των πολιτών η ολοκληρωμένη και έντιμη κίνηση θα ήταν η παραίτηση από το αξίωμα του Ευρωβουλευτή και όλα όσα αυτό συνεπάγεται».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, η οποία εκτίμησε πως το έντιμο και αξιοπρεπές θα ήταν να παραιτηθεί ο κ. Αρσένης από τη θέση του ευρωβουλευτή.

«Όταν κάποιος διορίζεται σε μια κομματική λίστα και θέλει να ανήκει στην κοινωνία των πολιτών, δεν μπορεί να τα κρατάει και τα δύο», σχολίασε χαρακτηριστικά η κ.Γεννηματά .

Πληροφορίες ΣΚΑΙ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top