Παππάς: Γιουσουφάκια, θα επιστρέψουμε στην Πόλη και θα είναι για πάντα!

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον… πασά Ερντογάν από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Παππάς: Γιουσουφάκια, θα επιστρέψουμε στην Πόλη και θα είναι για πάντα!

Επίθεση στα «γιουσουφάκια της κυβέρνησης» και τον… «πασά Ερντογάν» (όπως τους χαρακτήρισε) εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς ο οποίος με αφορμή τη «μαύρη» επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, δήλωσε στη Βουλή «εμείς θα ξαναγυρίσουμε στην Πόλη και θα είναι για πάντα»!

Ο κ. Παππάς ζήτησε και πήρε το λόγο από το προεδρείο της Βουλής για προβεί σε δηλώσεις για την επέτειο της Άλωσης.

Ο βουλευτής της ��ρυσής Αυγής συνεχάρη την προεδρεύουσα αντιπρόεδρο της Βουλής Μαρία Κόλλια Τσαρουχά για την αναφορά της στη σημερινή ημέρα και πρόσθεσε: «Μας προσβάλλει, ως Έλληνες και όχι ως βουλευτές, την αποφράδα αυτή ημέρα της ελληνικής ιστορίας, διάφοροι εκπρόσωποι κομμάτων του συνταγματικού τόξου να μπερδεύουν τον τελευταίο μάρτυρα τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ή τον Γρηγόρη Λαμπράκη. Αιδώς κύριοι».

Ο ίδιος τόνισε πως είναι απαράδεκτο ότι η Βουλή δεν κρατά ενός λεπτού σιγή για τους τελευταίους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης και τόνισε ότι αυτό θα γίνει από το κόμμα του και τον Νίκο Μιχαλολιάκο σε συνεδρίαση της ΚΟ της Χρυσής Αυγής το απόγευμα.

«Τα έθνη πορεύονται με οράματα. Οράματα δεν είναι ούτε το ευρώ ούτε τα Olympic Games. Μέχρι πριν από 50-60 χρόνια, όσοι αγώνες εγίνοντο από τους Έλληνες εγίνοντο από εθνικά οράματα. Με γνώμονα ότι τα έθνη τρέπει να έχουν οράματα, στην πολιτική της κυβέρνησης που εξελίσσεται σε γιουσουφάκι του πασά-Ερντογάν λέμε πως εμείς θα ξαναγυρίσουμε στην Πόλη και θα είναι για πάντα» κατέληξε ο κ. Παππάς.

Η φράση «γιουσουφάκι» ενόχλησε την κα Κόλλια Τσαρουχά, η οποία ζήτησε να διαγραφεί η λέξη από τα πρακτικά, ενώ έντονα αντέδρασε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top