Οι Γερμανοί τρελάθηκαν!Μέρκελ και Σόιμπλε λένε «λιτότητα τέλος!Ανάπτυξη τώρα με γερμανικά δις»

Τα πάνω… κάτω φέρνει δημοσίευμα του Spiegel μιλώντας για μεταστροφή 180 μοιρών!

Οι Γερμανοί τρελάθηκαν!Μέρκελ και Σόιμπλε λένε «λιτότητα τέλος!Ανάπτυξη τώρα με γερμανικά δις»

Τα πάνω… κάτω φέρνει δημοσίευμα του Spiegel, που κάνει λόγο για ολική μεταστροφή Μέρκελ και Σόιμπλε υπέρ της… ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!

Λιτότητα… ΤΕΛΟΣ φέρονται να λένε σύμφωνα με το Spiegel, η Γερμανίδα καγκελάριος και ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών, ετοιμάζοντας να «ρίξουν» μέσω της κρατικής γερμανικής τράπεζας επενδύσεων, δισεκατομμύρια ευρώ στις χώρες του Ευρωπαϊκού νότου που δοκιμάζονται από την κρίση.

Σύμφωνα με το Spiegel, ο Σόιμπλε, έστειλε επιστολή στον συνάδελφο του, υπουργό Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ, όπου του λέει πως πρέπει να αναλάβουν κοινή δράση προκειμένου οι χώρες που βρίσκονται σε κρίση (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία), να υποστηριχθούν διμερώς και σε θέματα ανάπτυξης, μέσω της κρατικής γερμανικής τράπεζας επενδύσεων.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει στην αυριανή του έκδοση, πως «στο Βερολίνο διαπιστώνεται μεταστροφή, καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση απομακρύνεται από την πολιτική λιτότητας στη Νότια Ευρώπη και με νέα δισεκατομμύρια για τις υπό κρίση χώρες η καγκελάριος και ο Υπουργός Οικονομικών θέλουν να τονώσουν την ανάπτυξη».

Μάλιστα μιλά για έναν «διαφορετικό» Σόιμπλε, ο οποίος τάσσεται δυναμικά υπέρ μιας αλλαγής πλεύσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Der Spiegel» ο κώδωνας του κινδύνου σήμανε για τη γερμανική κυβέρνηση, μετά τα υψηλά ποσοστά ανεργίας:

«Εάν δεν δράσουμε τώρα, τότε ο Νότος της Ευρώπης κινδυνεύει να χάσει μία ολόκληρη γενιά» φέρεται να λέγεται στο περιβάλλον του Σόιμπλε.

«Μέρκελ και Σόιμπλε εμφανίζονται τώρα διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν ��ταθερές θέσεις της μέχρι τώρα φιλοσοφίας τους περί διάσωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.


​​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top