ΓΝΩΡΙΣΤΕ τις «Αμαζόνες» του Γιάννη Στουρνάρα-Ποιες είναι οι γυναίκες που «κρύβονται» πίσω του

Οι αφανείς ηρωίδες του Υπουργού Οικονομικών-Εργάζονται νυχθημερόν

Μπορεί ο Γιάννης Στουρνάρας να κρατά στα χέρια του την ελληνική οικονομία, αλλά ένα τόσο μεγάλο «βάρος» χρειάζεται και βοήθεια!

Αυτήν ακριβώς τη βοήθεια, του προσφέρουν οι… «Αμαζόνες» του!

Πρόκειται για τις αφανείς ηρωίδες του Υπουργού Οικονομικών, οι οποίες εντυπωσιάζουν τόσο με τις γνώσεις, όσο και με την ομορφιά τους.

Εργάζονται στον 6ο όροφο του Υπουργείου, σε μικρά γραφεία, και δεν παίρνουν πάνω από 1.400 ευρώ το μήνα.

Από τα χέρια τους, περνάνε μεγάλες ευθύνες, όπως:

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η παρακολούθηση του μνημονίου, η ευθύνη του κοινοβουλευτικού ελέγχου, οι σχέσεις με την Τρόικα, ακόμα και η σύνταξη των νόμων.

Μάλιστα, ο Υπουργός Οικονομικών, λέει πως χωρίς αυτές «δεν θα είμασταν σήμερα εδώ!»

Ποιες είναι αυτές οι γυναίκες;

Οι δυο πιο στενές, είναι η Αλίκη Δουλή και η Έλενα Καραμανλή, που τον ακολουθούν κατά πόδας.

aliki.jpg
Γραμματείς του, είναι η ��όνια Μπικάκη και η Στεφανία Τσικά. Γνωρίζουν τους πάντες και τα πάντα.

Στις πιο υπεύθυνες θέσεις του υπουργείου βρίσκονται η Σοφία Ρίτσου και η Ευτυχία Μιχαηλίδου.

Αρχηγός, είναι η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, και έχει την ευθύνη των πάντων, εκτός από τα φορολογικά και τα τελωνειακά. Είναι ουσιαστικά ένας «μικρός υπουργός Οικονομικών».

Χριστινα.jpg
Στο νομοπαρασκευαστικό τομέα βρίσκεται η Γεωργία Μπέη, η οποία μέσα σε ένα χρόνο έχει ήδη ετοιμάσει 10 νομοθετήματα και την οποία έχει βραβεύσει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς για την αποτελεσματικότητά της, ενώ μαζί της συνεργάζονται η Μάρθα Καβαθά, η Βασιλική Κωστοπούλου και ο Αθ. Κοντογιώργης.

Τέλος, την παρακολούθηση του μνημονίου έχει αναλάβει η Μένα Κλαουδάτου, τα φορολογικά η Σοφία Ρίτσου, ενώ η Τίνα Παναγιώτου έχει την ευθύνη του πολιτικού σχεδιασμού και του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ετοιμάζει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που καταθέτουν βουλευτές στη Βουλή, ενώ γράφει και τις ομιλίες του κ. Στουρνάρα.

Όσο για τα… new entries στο Υπουργείο; Είναι η απόφοιτη Φιλοσοφικής και πρώην συνεργάτιδα της κυρίας Διαμαντοπούλου, Δώρα Τσολάκη, η δημοσιογράφος Ισμαρώ Σέρρα και η Δήμητρα Ψαχούλια που είναι υπεύθυνη για το διαδίκτυο, τις ποσοτικές αναλύσεις και τις δημοσκοπήσεις.

​​​​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top