Αλ. Τσίπρας: «Ελπίδα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Ανάγκη για ενότητα της Αριστεράς»

Αλ. Τσίπρας: «Ελπίδα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πια παγιωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων, ως η ελπίδα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, τονίζει ο Αλέξης Τσίπας σε συνέντευξή του υποστηρίζοντας πως ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας βρίσκεται σε απόγνωση, σχεδόν σε κατάθλιψη.

Μιλά για μια καινούρια προσπάθεια «χωρίς κεκτημένα και προαπαιτούμενα» και φέρνει ως παράδειγμα τη στάση που θα τηρήσει ο Συνασπισμός με τις αποφάσεις του Διαρκούς Συνεδρίου του.

«Δεν υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που θα ισχυριστεί ότι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μειωμένη δημοκρατία. Ας τελειώνουμε με τα ανέκδοτα» υπογραμμίζει ο κ. Τσίπρας.

Επιμένει στην ανάγκη για ενότητα της Αριστεράς, η οποία θα φθάνει έως την Αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας.
Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι πουλάει όλη την κρατική περιουσία είτε σε ευνοούμενούς της Έλληνες επιχειρηματίες, είτε σε κρατικές εταιρείες ξένων χωρών. Παράλληλα κάνει λόγο για τριβές στο εσωτερικό της κυβέρνησης από το ακροδεξιό περιβάλλον του κ. Σαμαρά.


Αναφερόμενος στον κ. Βενιζέλο, δηλώνει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δείχνει να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς έγινε στις περσινές διπλές εκλογικές αναμετρήσεις. «Νομίζει ότι οι προοδευτικοί πολίτες έγιναν πρόσφυγες, άλλαξαν πατρίδα. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτοί δεν άλλαξαν ούτε ιδέες ούτε πολύ περισσότερο ανάγκες, το κόμμα του άλλαξε και τους εγκατέλειψε για να γίνει συνιστώσα της Δεξιάς», υπογραμμίζει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top