Σαμαράς: Αγωνιζόμαστε νυχθημερόν για το συμφέρον της χώρας

«Η αξιοπιστία στο επίκεντρο για την ανάπτυξη της οικονομίας μας»

Σαμαράς: Αγων��ζόμαστε νυχθημερόν για το συμφέρον της χώρας

Αγωνιζόμαστε νυχθημερόν, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας, και αυτό θέλουμε και από εσάς για να ανοικοδομήσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα, ανέφερε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε χαιρετισμό του στο συνέδριο «Re-engineering Greece» του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών.

Όπως τόνισε, η αξιοπιστία βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε σοβαρής προσπάθειας για την ανάπτυξη της οικονομίας μας. Η συνέπεια, συνέχισε, πρέπει να είναι το θεμέλιο κάθε οικοδομήματος, αρχιτεκτονικού ή πνευματικού.

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, η ευθύνη, η συνέπεια και η αφοσίωση πρέπει να χαρακτηρίζουν κάθε σοβαρό εγχείρημα ενώ υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρχουν ουσιαστικά κίνητρα για την ανάπτυξη της καινοτομίας και υλοποίησης των νέων ιδεών, χωρίς άχρηστη γραφειοκρατία, δισταγμούς και αναστολές.

«Οι πολιτικοί μηχανικοί ξέρετε από υπομονή και επιμονή, γνωρίζετε πολύ καλά από επιτυχίες και απογοητεύσεις, ελπίδες και διαψεύσεις, γιατί είναι αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς σας», είπε και συμπλήρωσε ότι στο σημερινό συνέδριο, όπου ο κλάδος της διαχείρισης των έργων και των μεγάλων κατασκευών, θα συνομιλήσει με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, η αξιοπιστία βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε σοβαρής προσπάθειας για την ανάπτυξη της οικονομίας μας και για να αναστρέψουμε την αρνητική εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό με στέρεες βάσεις, βασιζόμενες στη συνέπεια και στην ευθύνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top