ΣΥΡΙΖΑ για «πάγωμα» αντιρατσιστικού νομοσχεδίου: «δέσμια ακροδεξιών θυλάκων η ΝΔ»

ΠΑΣΟΚ: το ζήτημα θα λυθεί από τους αρχηγούς της συγκυβέρνησης

ΣΥΡΙΖΑ για «πάγωμα» αντιρατσιστικού νομοσχεδίου: «δέσμια ακροδεξιών θυλάκων η ΝΔ»
Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του σχετικά με το «πάγωμα» του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου από τη ΝΔ, την οποία χαρακτηρίζει «δέσμια ακροδεξιών θυλάκων».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Η Νέα Δημοκρατία προχωρά από το πάγωμα στην οριστική απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Οι μάσκες έχουν πέσει για το κυβερνητικό κόμμα που τώρα προσπαθεί με διάφορα προσχήματα να κρύψει την ουσιαστική του άρνηση να στηρίξει ένα νομοσχέδιο που στρέφεται κατά της ρατσιστικής βίας.

Δέσμια των ακροδεξιών θυλάκων στο εσωτερικό της, η ΝΔ κλείνει τα μάτια μπροστά στις αρνητικές διεθνείς εκθέσεις που πλήττουν την εικόνα της χώρας και προσπαθεί να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη από την ανοχή στην άνοδο της φασιστικής βίας και το χάϊδεμα στην Χρυσή Αυγή.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ θα στηρίξουν αυτά που λέγανε τόσο καιρό ή θα συνεχίσουν να επιβεβαιώνουν την ομηρία τους από τον κ. Σαμαρά και τους ακροδεξιούς του συμβούλους;».

ΠΑΣΟΚ: το ζήτημα θα λυθεί από τους αρχηγούς και όχι με αλαζονικές διαρροές
Τη διαφωνία του για τη θέση της ΝΔ στο συγκεκριμένο ζήτημα εξέφρασε και το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του στην οποία παραπέμπει το ζήτημα στους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση.

Το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει στην ανακοίνωσή του:
«Το ζήτημα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου έχει μεταφερθεί εκ των πραγμάτων στο επίπεδο των αρχηγών που συγκροτούν την κυβερνητική πλειοψηφία.

Κανείς δεν μπορεί να προκαταλαμβάνει τη Βουλή με αλαζονικές διαρροές» .

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top