Ο πρόεδρος τα πήρε: Άμα δείτε βουλευτή με όπλο, φωνάξτε με να έρθω να τον πετάξω έξω!

«Όποιος δεν πειθαρχήσει, θα τον δίνω στη δημοσιότητα να τον ξεφωνίζουν οι πολίτες»

Ο πρόεδρος τα πήρε… στο κρανίο!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι αποφασισμένος να βάλει τελεία και παύλα στο θέμα της οπλοφορίας εντός του Κοινοβουλίου και γι’ αυτό διαμήνυσε να απαγορεύεται η είσοδος σε όποιον έχει όπλο και δεν το αφήνει στην είσοδο. Τι σκοπεύει να κάνει αν αρνηθεί ο βουλευτής; Ενημέρωσε να ειδοποιείται ο ίδιος για να κατεβαίνει στην είσοδο τ��υ Κοινοβουλίου και να τον πετά έξω!

«Μπορεί ο αστυνομικός της Βουλής να μην έχει το δικαίωμα να κάνει σωματικό έλεγχο σε βουλευτή αλλά μπορεί να του απαγορεύσει να μη μπει και δεν θα μπει. Αν μου πει ο αστυνομικός ότι δεν βγαίνει, θα έρθω ο ίδιος να τον βγάλω» σημείωσε μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε πως όποιον βουλευτή δε συμμορφώνεται «θα δίνω το όνομά του στη δημοσιότητα για να τον ξεφωνίζουν οι πολίτες», ενώ ζήτησε από τις κοινοβουλευτικές ομάδες να μεριμνήσουν για την αλλαγή του Κανονισμού καθώς είναι ένα θέμα που δεν άπτεται της αρμοδιότητάς του.

«Ό,τι δεν απαιτεί αλλαγή Κανονισμού, από την πλευρά μου το έπραξα αμέσως» κατέληξε ο κ. Μεϊμαράκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top