Α.Ντινόπουλος: Έτσι γλίτωσα από του σκύλου τα δόντια

Ο βουλευτής της ΝΔ σε μια σπάνια εξομολόγηση για το τετράποδο που τον τραυμάτισε

​Σταματήστε ότι κάνετε…. Πάρτε στο χέρι σας ένα χαρτομάντιλο και καθίστε αναπαυτικά για να διαβάσετε το δράμα του βουλευτή της ΝΔ Α.Ντινόπουλου, ο οποίος έπεσε πρόσφατα θύμα της «πείνας» ενός σκύλου!!!

Όλα συνέβησαν στις Μαΐου, στις 8 το πρωί, όταν ένας αγανακτισμένος σκύλος επιτέθηκε στον βουλευτή στην παραλία του Λωλαντώνη στην Πάρο και τον δάγκωσε, όπως ο ίδιος εξομολογείται και στα δύο πόδια. Τον σκύλο αυτόν δεν τον γνώριζε τονίζει ο κ. Ντινόπουλος.

«Στην περιοχή του Λωλαντώνη νοικιάζω σπίτι ενός δωματίου με κουζίνα το Πάσχα και το καλοκαίρι. Φίλοι μου, ντόπιοι, με πληροφόρησαν (από την περιγραφή του σκύλου που τους έκανα) ότι το σκυλί ανήκε σε γνωστό επιχειρηματία ο οποίος διαθέτει βίλλα στην περιοχή μέσα σε μεγάλη έκταση. Τον γνωρίζω, χωρίς, βέβαια, να έχω φιλική σχέση μαζί του» εξομολογείται ο κ.Ντινόπουλος για το «άγριο» περιστατικό που έκανε το γύρο του διαδικτύου …
Ο γνωστός βουλευτής θέλοντας να κλείσει όλα τα κακοπροαίρετα στόματα που βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσμα��α για το «ποιόν» του σκύλου , συνεχίζει την αφήγηση σχετικά με τον «εφιάλτη» που βίωσε στο νησί....
«Για πρώτη φορά επισκέφθηκα την βίλλα του (ενν του ιδιοκτήτη του σκύλου) στις 9 Μαΐου , στις 08.30 το πρωί , όπου διαπίστωσα ότι , μέσα σε ένα τεράστιο σιδερόφρακτο κλουβί , βρισκόταν ένα σκυλί που αναγνώρισα ότι ήταν το σκυλί που με είχε δαγκώσει.
Το σκυλί ήταν εμβολιασμένο , αλλά ο ιδιοκτήτης του παραδέχθηκε ότι ήταν επιθετικό γι’ αυτό άλλωστε είχε κατασκευάσει το τεράστιο σιδερόφρακτο κλουβί μέσα στο οποίο αυτό διέμενε , όταν δεν το άφηναν ελεύθερο να κυκλοφορεί στις παραλίες.
Ντόπιοι με πληροφόρησαν ότι , δυστυχώς , το συ��κεκριμένο σκυλί (ασφαλώς χωρίς δική του υπαιτιότητα) εκδηλώνει , εδώ και καιρό, επιθετική συμπεριφορά όχι μόνον προς ανθρώπους , αλλά και προς άλλα μικρότερα ζώα της περιοχής» συνεχίζει ο κ.Ντινόπουλος , περιγράφοντας λεπτό προς λεπτό όλες τις κινήσεις του μέχρι να βεβαιωθεί πως ο σκύλος δεν ήταν λυσσασμένος!
«Στις 10.00 επισκέφθηκα τον χειρουργό ιατρό Γιάννη Τσιγώνια, ο οποίος περιποιήθηκε τα τραύματα στα δύο πόδια, στις 10.15 πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου και δήλωσα το γεγονός , τονίζοντας στον αξιωματικό υπηρεσίας ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσα να κινηθεί οποιαδήποτε διαδικασία σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου και στις 10.45 αναχώρησα ( με εισιτήριο το οποίο είχε εκδοθεί πριν πολλές ημέρες) ακτοπλοϊκώς (στο κατάστρωμα του Blue Star) για τον Πειραιά.
Η καταγραφή του γεγονότος στο Αστυνομικό Τμήμα έγινε για να εξετάσει το σκυλί κτηνίατρος , όπως προβλέπεται από τον νόμο.
Πράγματι το σκυλί εξετάστηκε από τον κτηνίατρο Νίκο Τσιγώνια, στον οποίο αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω δύο ημέρες μετά (στις 11 Μαΐου) όταν παρουσιάστηκε έντονο οίδημα, πυρετός και πόνος στο αριστερό πόδι.
Με διαβεβαίωσε ότι από την εξέταση είχε προκύψει ότι το σκυλί ήταν υγιές , αλλά ότι έπρεπε να ακολουθήσει και δεύτερη εξέταση μία εβδομάδα μετά το δάγκωμα» λέει χαρακτηριστικά ο κ.Ντινόπουλος, τονίζοντας την ιδιαίτερη αγάπη του για τα ζώα.

Και μετά λέμε εμείς ότι έχουμε προβλήματα ...... !!! Αυτά είναι ζόρια... !!!!

Πληροφορίες NewPost​

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top