ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει Ρουπακιώτη, αποθεώνει... ΤΑΡ

Συνεδρίασε η ΚΟ του κόμματος

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει Ρουπακιώτη, αποθεώνει... ΤΑΡ

«Στηρίζουμε την πρωτοβουλία Ρουπακιώτη, η οποία βασίζεται στα προηγούμενα σχέδια του ΠΑΣΟΚ, και πιέζουμε για την όσο το δυνατό πιο γρήγορη ψήφιση του» τονίζει ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που ακολούθησε τη συνεδρίαση της ΚΟ υπό τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη.

Όπως τονίζεται, το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα την προώθηση και ψήφιση στη Βουλή του Σχεδίου Νόμου κατά της βίας και του ρατσισμού, θέμα που -όπως επισημαίνουν στην Ιπποκράτους- πρώτοι έφεραν στο πολιτικό προσκήνιο.

Απαντώντας στη ΝΔ για τις αντιρρήσεις που έχει στο υπάρχον αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η Ιπποκράτους τονίζει: «Σε όσους πιστεύουν ότι το νομοσχέδιο κρύβει κινδύνους για άλλες πολιτικές ομάδες ή για την ελευθερία του λόγου η απάντηση μας είναι ξεκάθαρη. Το νομοσχέδιο αφορά στην καταπολέμηση του ρατσιστικού μίσους και της ρατσιστικής νεοναζιστικής βίας και ��όνο αυτά. Καμία συντηρητική λογική δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταθεί εμπόδιο στην άποψη αυτή».

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ, με το ΠΑΣΟΚ να σημειώνει ότι η υλοποίηση του Νοτίου Διαδρόμου που θα μεταφέρει φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν μέσω Ελλάδας προς Ιταλία, αποτελεί ένα σημαντικό έργο, το οποίο «διαχρονικά στηρίξαμε με επισκέψεις στο Αζερμπαϊτζάν κι επίσημες συνομιλίες μας με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top