Συνάντηση Κεφαλογιάννη με Κινέζους δημοσιογράφους: Να προβάλλετε την Ελλάδα!

Ευρεία συζήτηση για τις αλλαγές που συντελούνται στην Ελλάδα

Συνάντηση Κεφαλογιάννη με Κινέζους δημοσιογράφους: Να προβάλλετε την Ελλάδα!

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πανκινεζικής Ένωσης Δημοσιογράφων και την Επιτετραμένη της Λαικής Δημοκρατίας της Κίνας κυρία Zhao Liyng είχε σήμερα το πρωί η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη στο υπουργείο Τουρισμού.

Η κα Κεφαλογιάννη επισήμανε στους συνομιλητές της ότι στόχος του υπουργείου είναι να καταστεί η Ελλάδα πρώτος τουριστικός προορισμός για τους Κινέζους στην Ευρώπη, ενώ κάλεσε τους Κινέζους δημοσιογράφους να προβάλλουν την Ελλάδα στην πατρίδα τους και επισήμανε ότι λαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα μέτρα που θα διευκολύνουν την προσέλκυση των κινέζων επισκεπτών στη χώρα μας.

Κατά τη συνάντηση έγινε ευρεία συζήτηση για τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στην Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ η υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι οι δύο λαοί έχουν πολλά κοινά στοιχεία που μπορούν να αξιοποιήσουν με αμοιβαίο όφελος.

Τέλος, η κα Κεφαλογιάννη ενημέρωσε τους Κινέζους δημοσιογράφους για το νέο ντοκιμαντέρ «Glamorous Greece», που είναι συμπαραγωγή της κινεζικής τηλεόρασης CCTV και της ΕΡΤ, ενώ αναφέρθηκε και στις επίσημες συζητήσεις που έγιναν κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Κίνα με τον υπουργό Τουρισμού Shao Qiwei, για λειτουργία απευθείας αεροπορικής γραμμής Αθήνας- Πεκίνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top