Κασιδιάρης vs Άδωνι για μετανάστες: Εσείς τους δίνετε κλιματιστικά, εμείς θα τους εξορίζουμε!

Το απίστευτο σχόλιο του για τον Παππά που είχε ουρήσει έξω από τηλεοπτικό σταθμό!

Κασιδιάρης vs Άδωνι για μετανάστες: Εσείς τους δίνετε κλιματιστικά, εμείς θα τους εξορίζουμε!

Κασιδιάρης + Άδωνις + συζήτηση για μετανάστες = (Τουλάχιστον) καυγάς! Η εξίσωση είναι… σταθερά!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βγήκ��ν στο ραδιόφωνο του Σκάι και ήρθαν σε αντιπαράθεση για τα κέντρα φιλοξενίας παράνομων μεταναστών.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι τα κέντρα μεταναστών πληρούν τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στη συνέχεια, επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι «λέει ψέματα που ισχυρίζεται ότι μπορεί να λύσει πολύ γρήγορα το μεταναστευτικό».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, παίρνοντας το λόγο, επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ κάνοντας λόγο για χλιδάτα κέντρα κράτησης με «air condition και catering», ενώ σημείωσε πως αν έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία οι μετανάστες θα στέλνονται σε νησιά όπως παλιά και όχι σε κέντρα κράτησης…

Ο ίδιος σημείωσε πως καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, ενώ έκανε ειδική αναφορά σε δύο περιστατικά που είχαν προκαλέσει έντονη αίσθηση: την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και το περιστατικό με τον Χρήστο Παππά που ούρησε έξω από τηλεοπτικό σταθμό.

Για τον πρώτο υποστήριξε ότι «δεν επιτέθηκε αλλά αντίθετα δέχθηκε επίθεση από τη φρουρά του κ. Καμίνη», ενώ το απίστευτο σχόλιο για τον κ. Παππά ήταν ότι «ενδεχομένως (!) να ξεπέρασε κάποιο όριο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top