Δ.Κουτσούμπας: Οι πενιχρές συντάξεις θα μειωθούν και άλλο

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Νέα μείωση «των ήδη πενιχρών συντάξεων» βλέπει ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με εργαζομένους του ΟΑΕΕ και με τη διοικητή του Οργανισμού Γεωργία Κοττίδου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του κόμματος για την κατάσταση του ασφαλιστικού συστήματος.

«Επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες μας, η κατάσταση είναι κρίσιμη και νομίζουμε ότι έχει ανοίξει ο δρόμος -αυτό ακούγεται- για παραπέρα μείωση των ήδη πενιχρών συντάξεων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας, ξεκαθαρίζοντας πως το ΚΚΕ θα συνεχίσει τον αγώνα για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, της κοινωνικοασφαλιστικής κάλυψης των εργαζομένων και της υπεράσπισης του συνταξιοδοτικού δικαιώματος και των συντάξεων των εργαζομένων.

Ο κος Κουτσούμπας τόνισε την ανάγκη κοινωνικής συμμαχίας των εργαζομένων και την ανάγκη για ανάπτυξη ενιαίας αντίληψης για τα προβλήματα, τόσο σε ό,τι αφορά τις γενεσιουργές αιτίες τους, όσο και κυρίως τις προοπτικές επίλυσής τους.

«Το πιο δύσκολο είναι η προοπτική», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι σε αυτήν την κατεύθυνση οι αντιλήψεις δεν είναι ενιαίες.

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top