Πρωινές… «τσιρίδες» Άδωνι-Ξουλίδου: «Μαζεύτε την, καταγγέλλει τον αρχηγό της»!

«Αυτά λέγατε και όταν ήσαστε με τον Καρατζαφέρη;»

Σε πρωινές… «τσιρίδες» εξελίχθηκε η συζήτηση στο «Πρωινό Mega» μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Σταυρούλας Ξουλίδου για τη σύμβαση της Cosco.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε αιχμές για τη σύμβαση με τον βουλευτή της ΝΔ να περνά στην αντεπίθεση φωνάζοντας ότι την έχει ψηφίσει ως υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Γεωργιάδης: Είστε κατά της επένδυσης της Cosco κα Ξουλίδου;

Ξουλίδου: Οι επενδύσεις να γίνονται για το ελληνικό συμφέρον, όχι για το ξένο. Είμαστε μαγαζί-γωνία, όλοι μας λιγουρεύονται.

Γεωργιάδης: Κυρία μου τη σύμβαση την έχουν υπογράψει ο Γιώργος Βουλγαράκης και ο Πάνος Καμμένος ως υπουργοί του Καραμανλή. Δηλαδή μας λέτε ότι ο αρχηγός του κόμματος σας θέλει να εξυπηρετήσει τους Κινέζους.

Ξουλίδου: Το 2008. Έχουμε 2013. Άλλες οι συνθήκες τότε και άλλες τώρα.

Γεωργιάδης: Δεν μπορώ άλλο αυτό τον παραλογισμό.

Ξουλίδου: Θα είναι με τις ίδιες συλλογικές συμβάσεις;

Γεωργιάδης: Εδώ έχουμε βουλευτή που καταγγέλλει τον αρχηγό του κόμματός του ότι ψήφισε σύμβαση υπέρ των Κινέζων. Απορώ ποιος ψηφίζει αυτό το κόμμα.

Ξουλίδου: Απλά πράγματα σας ρωτάω, απαντήστε μου.

Γεωργιάδης: Δεν έχει προστεθεί ούτε κόμμα στη σύμβαση. Δεν μπορώ κυρία Ξουλίδου να συζητήσω άλλο μαζί σας, δεν μπορώ.

Ξουλίδου: Κύριε Γεωργιάδη εσείς τότε τα κατηγορούσατε ως βουλευτή του κ. Καρατζαφέρη, Τώρα όμως είστε ΝΔ και τα υπερασπίζεται.

Γεωργιάδης: Μα το υπερψήφισα και επί Καρατζαφέρη! Εγώ ό,τι έλεγα τότε, λέω και τώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top