Νομοθετική πρωτοβουλία για την κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης αναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε αναλυτικά

Νομοθετική πρωτοβουλία για την κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης δεσμεύεται να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα, ότι απαιτεί την άμεση άρση της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:
"Για πόσο ακόμα αυτή η κυβέρνηση θα μπορεί να κυβερνάει με αυταρχισμό και αντιδημοκρατικές εκτροπές;»

Απέναντι σ’ ένα δ��καιο αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας παιδείας η τρικομματική κυβέρνηση επέλεξε το δρόμο της πρωτοφανούς αντιδημοκρατικής προληπτικής επιστράτευσης για να φιμώσει και να τρομοκρατήσει την ελληνική κοινωνία στον αγώνα της ενάντια στην πολιτική των μνημονίων.

Η ίδια η κυβέρνηση με την πολιτική της πυροδότησε το «κλίμα ηρεμίας» που υποκριτικά δηλώνει ότι προστατεύει, ενώ στην πραγματικότητα εξαθλιώνει εργασιακά τους εκπαιδευτικούς, επισείοντας απολύσεις και υποχρεωτικές μετακινήσεις και υποβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο τη δημόσια παιδεία.
Το κίνημα των εκπαιδευτικών με αξιοπρέπεια και συνέπεια θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την αναβάθμιση και την προστασία της δημόσιας παιδείας.
Με την πολιτική των επιστρατεύσεων, της καταστολής και του αυταρχισμού δεν μπορούν να πάνε μακριά. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεσμεύεται να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την κατάργηση της πολιτικής επιστράτευσης και απαιτεί την άμεση άρση της επιστράτευσης των εκπαιδευτικών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συνεχίσει να στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής, μιας πολιτικής επικίνδυνης για ολόκληρη την κοινωνία και τους δημοκρατικούς θεσμούς"

Βίντεο star

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top