Κριτική ΠΑΜΕ στην… Αντζελίνα Τζολί και στον «αστικό Τύπο»!

«Ελάτε να σας δείξουμε λαϊκές αγωνίστριες με μαστεκτομή» προτρέπει

Απίστευτο! Το ΠΑΜΕ ασκεί κριτική στην Ατζελίνα Τζολί αλλά και στους «αστούς » - όπως τους αποκαλεί – δημοσιογράφους των ΜΜΕ , επειδή πρόβαλλαν την είδηση της μαστεκτομής στην οποία προχώρησε, αν και sex symbol, προκειμένου να μην αναλάβει το ρίσκο να στερήσει τα παιδιά της από την παρου��ία της!
Η προσκείμενη στο ΚΚΕ συνδικαλιστική παράταξη αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες. Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».

Είναι προφανές ότι οι ηγεσίες των κομμάτων αλλάζουν, αλλά η νοοτροπία όχι. Ακόμα και σε ζητήματα όπως ο καρκίνος του μαστού, δυστυχώς…

​​​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top