Με ψήφους 7-6 εγκρίθηκε ο διορισμός του νέου διοικητή του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου

Καταψήφισε ο Απ. Κακλαμάνης στην επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής

Με ψήφους 7-6 εγκρίθηκε ο διορισμός του νέου διοικητή του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου
Με επτά ψήφους υπέρ, έξι κατά και δύο απουσίες εγκρίθηκε οριακά από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής ο διορισμός του νέου Διοικητή του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου, ο οποίος κατέλαβε τη θέση του Η. Κικίλια, που είχε υποχρεωθεί σε παραίτηση από τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση.

Στα αξιοσημείωτα της συνεδρίασης είναι ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης καταψήφισε τον Θ. Αμπατζόγλου. «Η χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης και των τριών κομμάτων έχει επιστρέψει πολύ πίσω σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της κρατικής μηχανής. Τα ποσοστά των κυβερνητικών κομμάτων στην κατάληψη θέσεων μας γυρίζουν πολύ πίσω», υποστήριξε ο Απ. Κακλαμάνης, ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Αμπατζόγλου και για την άνοδο της φαρμακευτικής δαπάνης, κατά την περίοδο που διατέλεσε υποδιοικητής του ΙΚΑ (2004-2009).

Υπέρ του διορισμού του κ. Αμπατζόγλου ψήφισαν οι 6 Βουλευτές της ΝΔ και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ. Γρηγοράκος. Κατά ψήφισαν ο Απ. Κακλαμάνης, οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή (Γ. Δραγασάκης, Π. Λαφαζάνης, Ν. Βαλαβάνη), η Χρυσή Αυγή (Γ. Γερμενής) και το ΚΚΕ (Σπ. Χαλβατζής).

Δεν ψήφισαν κατά την ψηφοφορία ο Β. Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ και η Μ. Κόλλια -Τσαρουχά των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top