«Έκρηξη» Άκη στο Εφετείο γιατί οι αστυνομικοί δεν τον άφηναν να δει συγγενείς του!

Ύστερα από διακοπή της δίκης λόγω απειλητικού τηλεφωνήματος

«Έκρηξη» Άκη στο Εφετείο γιατί οι αστυνομικοί δεν τον άφηναν να δει συγγενείς του!
Πρώτη ανάρτηση 19.49

Με έκρηξη βόμβας στο Εφετείο, όπου διεξάγεται η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, απείλησε άγνωστος σήμερα τηλεφωνικά, αλλά η μοναδική «έκρηξη» τελικά που σημειώθηκε ήταν αυτή του πρώην υπουργού, όταν οι αστυνομικοί του απαγόρευσαν να μετατρέψει τη διακοπείσα δίκη σε… επισκεπτήριο!
Όλα άρχισαν στις 11 το πρωί, όταν έγινε το απειλητικό τηλεφώνημα, με αποτ��λεσμα να καταφθάσουν αστυνομικές δυνάμεις για να εκκενώσουν το κτίριο του Εφετείου.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος. σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha. θέλησε να επωφεληθεί από την ευκαιρία της διακοπής της δίκης, προκειμένου να συνομιλήσει με συγγενείς του, αλλά οι αστυνομικοί από την πλευρά τους επέμειναν να τους ακολουθήσει, προκειμένου να εκκενωθεί η αίθουσα. «Σας παρακαλώ, προχωρήστε» ήταν η πρώτη παραίνεση των αστυνομικών για να απαντήσει ενοχλημένος αλλά συγκαταβατικά καταρχήν ο πρώην υπουργός «Σιγά ρε παιδιά…».

Λίγο αργότερα όμως ο κ. Τσοχατζόπουλος σταμάτησε εκ νέου για να μιλήσει σε ένα συγγενή του, με αποτέλεσμα να του ζητήσουν με περισσότερο επιτακτικό τρόπο οι αστυνομικοί να τους ακολουθήσει, με δεδομένο ότι σε τρία λεπτά, σύμφωνα με το απειλητικό τηλεφώνημα, επρόκειτο να εκραγεί η βόμβα. «Τι κάνεις; Έλα εδώ να σε φιλήσω» συνέχισε απτόητος ο Άκης Τσοχατζόπουλος. «Προχωρήστε!» επανέλαβαν οι αστυνομικοί, για να ακολουθήσει νέο αίτημά του σε στυλ… διαταγής: «Σιγά ρε παιδιά. Να έρθουν οι συγγενείς μου μέσα». Αίτημα το οποίο απορρίφθηκε αμέσως όμως. «Ορίστε; Δεν γίνεται αυτό» ήταν η απάντηση των αστυνομικών, αλλά ο πρώην υπουργός συνέχισε να προτρέπει τους συγγενείς του να μπουν μέσα για να τον συναντήσουν!

Οι αστυνομικοί τον πήραν τότε μαζί τους για να ανέβουν τις σκάλες, όπου όμως ο Άκης σκόνταψε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει «έκρηξη» και ο παρακάτω διάλογος:

Τσοχατζόπουλος: Ρε παιδιά θα περιμένετε;
Αστυνομικός: Έχουμε απειλητικό τηλεφώνημα
Τσοχατζόπουλος: Ένα λεπτό. Φύγετε από μπροστά μου. Αφήστε τις κουβέντες τώρα.
Αστυνομικός: Σας παρακαλώ…
Τσοχατζόπουλος: Κατέβασε τα χέρια σου. Μη με ακουμπάς.
Αστυνομικός: Μα δεν σας ακουμπάω.
Τσοχατζόπουλος: Άσε να έρθουν μέσα οι συγγενείς μου τώρα.
Αστυνομικός: Μα θα γίνει κακό.
Τσοχατζόπουλος: Μην με σπρώχνεις εμένα. Κατέβασε τα χέρια σου.

Τελικά οι αστυνομικοί απομάκρυναν εκτός της αίθουσας τον πρώην υπουργό, αλλά λίγο αργότερα ακολούθησε νέο επεισόδιο, όταν αρχικά ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, αλλά στη συνέχεια ζήτησε και πάλι να συναντήσει συγγενή του. Ο Άκης «αποχώρησε» έτσι εκνευρισμένος, γιατί οι αστυνομικοί δεν τον άφησαν να συναντήσει μια ξαδέλφη του…

​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top